Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem pri bootovani Windows XP

Objevil se mi znovu problem co jsem resil pred nedavnem, drive jsem ho vyresil preinstalovanim windowsu ale jak tak koukam tak to tim asi nebylo proste kdyz mi nabootujou windowsy a zadaj o heslo tak mi nejde klavesnice vubec nereaguje, jeste do te doby nez zmacknu jakoukoiv klavesu jde i touchpad ale po zmacknuti se tez sekne, USB mys mi jde v pohode a nevypadato ze by se sekli windowsy, jelikoz mi ukazatel pro zadani hesla blika..... dale jeste bych chtel rict ze tomu predchazelo seknuti systemu a tak jsem musel na tvrdo restartovat..... vecer mi to neslo zkousel jsem to asi 10-15 a pokazde nic ale ted rano to zkusim a jde to v pohode, ale resit to musim..... nevite co s tim je a jak by se to dalo resit?

Předmět Autor Datum
USB klávesnice? Myslím, že v biosu musí být povolena podpora zařízení. Vzhledem k tomu, že v některý…
Zarniwúp 31.12.2007 09:36
Zarniwúp
nojo ale jako proc mi to rano zese slo a vecer ne?to asi nebude biosem.....
Zoro 31.12.2007 14:07
Zoro
nastavení v biosu se používá, pokud si to operační systém neošetří jinak. přihlašovací obrazovka už… poslední
lední brtník 01.01.2008 11:54
lední brtník

nastavení v biosu se používá, pokud si to operační systém neošetří jinak. přihlašovací obrazovka už je v režii windows, pokud se ovšem podařilo usb klávesnici detekovat. proto za to nic nedáš když prolezeš nastavení v biosu a povolíš podporu usb.
taky můžeš zkusit změnit typ myši na ps2, možná jen pomocí dodávané zelené redukce (asi bude potřeba restart).

pokud se ti povedlo resetovat windows za chodu a windows se chovají jinak, nebude o věci nechat proběhnout scandisk (tento pc - disk c: - pravým myšem vlastnosti - nástroje - kontrola disku - zatrhnout oboje - ok - restart)
a ve správci zařízení zkontroluj že se ti myš a klávesnice správně detekuje, že myš nemá nesmyslný ovladač.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru