Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je mozne zjistit na verejnem foru autora prispevku podle IP?

Tam islo, ale o nieco ine. Autor clanku bol podpisany pod clankom a jeho pravost verifikoval. Kedze sa nechcel hadat s blbcom zverejnil na blogu ospravedlnenie, co bolo z jeho strany dost rozumne.
Na takychto pripadoch som uz viackrat spolupracoval s miestnou policiou (nieco ako poradca) a tiez si myslim, ze podavat trestne oznamenie je boj s veternymi mlynmi. Nedavno ma tiez oslovil moj znamy s podobnym problemom (niekto obtazoval jeho sesternicu), ale ja som mu odporucil nasledovne (a to napriek tomu, ze sme mali k dispoziici plnu ip adresu od isp, ktory prideluje 1 verejnu ip jednemu zakaznikov..cize ziadne zdielanie).
Takze ako sa zachovat? Idealne je kontaktovat spravcu daneho fora a oboznamit ho s pripadom spolu s vasimi "dokazmi". Poziadat ho, aby zjednal napravu a to min tym, ze dotycneho upozorni, ze porusuju min netiketu. V dramatickejsom pripade by mohlo dojst aj k zruseniu konta daneho uzivatela. Toto vsetko vsak uz zavisi od daneho spravcu fora.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny