Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kabel z PC do TV -> funguje, ale hučí zvuk ( v neni zapojeno nic dalšího )

Čus lidi, mam problém - zvuk hučí - když přidám zvuk na pc tak se dělají vlnky na obrazu, když snížim na pc zvuk - zmírněj se vlnky, ale zase musim přidat zvuk na tv a zvýší se hluk.
Nevim jestli to je kabelem, či vstupem do pc (zvuk). Jinak nevíte kde by se dal pořídit lacinej stíněnej kabel? v obchodech jsou moc drahý

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Treba použiť galvanický oddeľovač zeme.Zapája sa na anténny prívod do TV.Dostať ho kúpiť v obchode s…
Julo 10.01.2008 17:58
Julo
Pise ze odpojil antenu z TV. Pytal som sa ho na to dodatocne este 2x
MM.. 10.01.2008 18:02
MM..
jinak anténu nemam, je tam jenom scart kterej je z digitální televize/kabelovky - a tu sem vypojil,…
mayhem87 10.01.2008 18:04
mayhem87
A digitalna televize nejde nahodou aj do nejakej karty v PC? Ak ano tak odpojit. P.S. ak nepomoze an…
MM.. 10.01.2008 18:05
MM..
zkusim to nějak pořešit.... nevíte jak by se dal sehnat levnej stíněnej kabel?
mayhem87 10.01.2008 18:09
mayhem87
Zajdes do nejakeho obchodaku a kupis si. Tieneny je predpokladam aj ten co mas, ale vyzera to akokeb… poslední
MM.. 10.01.2008 18:17
MM..

Treba použiť galvanický oddeľovač zeme.Zapája sa na anténny prívod do TV.Dostať ho kúpiť v obchode s anténami a príslušenstvom.Skús odpojiť zem v zásuvke káblovej televízie/prepoj anténny prívod do TV len vodičom bez tienenia/.Ak brum zmizne, tak použi galvanický oddeľovač zeme.

A digitalna televize nejde nahodou aj do nejakej karty v PC? Ak ano tak odpojit.
P.S. ak nepomoze ani zapojenie TV a PC do stejnej (jednej) 230V zasuvky, ani odpojenie z PC vsetkeho okrem mysi, klavesnice, monitoru, tak je ten kabel "vadny" (aj ked si to dost dobre neviem predstavit ako moze byt 3x prerusena zem v kabli), skoc si kupit nejaky iny, nemusi stat 10tisic, staci obycajny. Alebo mas v nejaky problem s TV.

Zajdes do nejakeho obchodaku a kupis si. Tieneny je predpokladam aj ten co mas, ale vyzera to akokeby bol v nom nejaky problem (blbo ho vyrobili). Pisem skus TV aj PC do jednej zasuvky. Ak nemas predlzovak tak prenes na skusku TV k PC apod.

Este ak sa da ten konektor Scart otvorit (ak sa da odsrubovat ta blbost na strane kde vchadza kabel a ak sa da obal scartu rozpolit, tak mozes skontrolovat ze co je zapojene na ktore piny scartu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru