Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skvělý mp3 multipřehrávač Creative ZEN

Ahojte, pro všechny uživatele mp3 přehrávačů a jejich fandy. Už hodně dlouho hledám náhradu za vyreklamovaný mp4 přehrávač značky (neznačky-nemá ani pořádné zastoupení) Technic, který bych nikomu nedoporučoval ani zadarmo, největší šmejd pod sluncem s lákavou cenou ale levným zpracováním, a konečně sem našel něco důstojného s velkou kapacitou baterky (25 hodin hudby-uvádí výrobce), krásným zvukem a neuvěřitelně skvělě zpracovaným 2,5" displejem s velmi zajímavou cenou.

Creative ZEN product.jsp

CREATIVE Zen 4GB MP3 +VIDEO player černý (+FM rádio, SD/SDHC)

ZEN přibližuje svět zábavy na dosah vaší ruky. Tento úžasný digitální přehrávač médií velikosti kreditní karty je tou pravou volbou, pokud se chcete těšit z hudby, filmů a fotek, ať už stažených z vaší digitální knihovny nebo z webových stránek z celého světa. ZEN má vestavěné FM rádio a prodává se s kapacitou paměti 4, 8 nebo 16 GB. Je také vybaven slotem pro paměťovou SD kartu, takže můžete jeho paměť rozšířit podle potřeby. Pokud toužíte po světě zábavy, pak jste ten správný potenciální majitel přehrávače ZEN!
Neuvěřitelně malý. Vezměte si přehrávač ZEN velikosti kreditní karty kamkoli a vychutnejte si skvělou zábavu!
Prodává se s kapacitou paměti 4, 8 nebo 16 GB. Slot pro paměťovou kartu SD/SDHC umožňuje přidat další paměť podle potřeby.
Podpora formátů MP3 a AAC umožňuje přehrávat veškerou staženou hudbu! Díky podpoře WMA můžete navíc přistupovat k nejširší nabídce služeb pro stahování hudby z webu.
Můžete přehrávat video ve formátech WMV nebo DivX/XviD v rozlišení 320 x 240 pixelů a díky přidanému softwaru automaticky převádět i jiné formáty.
Zobrazujte fotky na brilantní 2,5palcovém displeji v až 16,7 miliónu barev. Importujte je z pécéčka nebo z digitálního fotoaparátu před kartu SD.
Využijte i vestavěné FM rádio a mikrofon.

Rozměry: 55 x 83 x 12 mm
Životnost baterií: 25 hodin přehrávání audia nebo 5 hodin přehrávání videa
Slot pro rozšíření paměti paměťovou kartou SD Card (SD a SDHC)
Podpora formátu AAC (.M4A) spolu s MP3, WMA, WAVE a Audible
Podpora WMV a DivX/XviD (320 x 240)
2,5" barevný LCD displej
FM rádio a mikrofon
Barevné prohlížení fotek s 16,7 mil. barev

quote (anarchist)

Jaký je Váš názor na tento přehrávač s cenou kolem 2,500 Kč? Mě osobně velmi zaujal. ;-):beer:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tiez som pomyslal na kupu mp3 prehravaca. Video neriesim. Hladal som nieco co by malo 4GB pamate, dl…
2laak 12.01.2008 15:18
2laak
Sám sem ho mohl už otestovat, o zvuku snad nebudu ani mluvit.. můj zamrzlej pohled při poslouchání t…
CooLeR 12.01.2008 21:00
CooLeR
žádný přehrávač kolem 2,500 nemá takovou výdrž http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoit…
Maoor 07.08.2008 22:40
Maoor
::) Ten ZEN X-fi nevypada vubec blbe. Nejaka zkusenost ci recenze?
mif 07.08.2008 22:57
mif
http://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=en&u =http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/07…
Maoor 07.08.2008 23:18
Maoor
Dik, ale anglina http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/07/cre ative-zen-xfi-review.php mi sta…
mif 07.08.2008 23:27
mif
;-) To chetovani na tom zenu ale asi nebude moc vyuzitelne. To jaksi nedomysleli poslední
Maoor 07.08.2008 23:31
Maoor

Tiez som pomyslal na kupu mp3 prehravaca. Video neriesim. Hladal som nieco co by malo 4GB pamate, dlhu vydrz, pomerne kvalitne spracovanie a samozrejme slusny zvuk. Dalsou podmienkou bol nejaky pamatovy slot , ktory by riesil problemy s nedostatkom pamate na dost dlho :-), vtedy som nic take nenasiel a nakoniec som uviazol pri COWON iAudio F2, hlavne kvoli udajnej kvalite zvuku.

Potom som vsak musel zainvestovat najprv do PC neskor do monitoru a nejak z mp3 prehravaca docasne zislo. A teraz som si prezeral tento Creative a je mi dost sympaticky > vydrz + SD slot, to je na rozmyslenie. Vdaka za tip a ak ho nahodou kupite, napiste, aky je :-p

hm, pohral som sa s myslienkou:
kupit tento ZEN [2GB] + SD kartu [4GB] (2.800 + 1.500) = 4.300,-Sk s DPH za 6GB prehravac a to vobec nie je zla cena a na 6GB sa uz co-to zmesti :))

edit // boha jeho, teraz som sa mrkol na Agem, a tam maju A-Data 8GB za 1.308,-Sk s DPH ::) ktoz vie, ci by tu velkost Zen vobec skusol.

Sám sem ho mohl už otestovat, o zvuku snad nebudu ani mluvit.. můj zamrzlej pohled při poslouchání tohoto přehrávače na sluchátkách za cca 500 Kč mluví za vše. :-D Zaujmul mě právě kvůli své výdrži/cena, žádný přehrávač kolem 2,500 nemá takovou výdrž. Displej je opravdu brilantní ten sem bohužel vyiděl jen na mžik ale byl neuvěřitelně ostrej a ty barvy.. no oslnující nemám slov, ještě bych ho rád viděl při přehrávání videa. Na Youtube existuje několik videí z "testování" tohoto přehrávače a přesvědčilo mě to o jeho skoro až dokonalosti. Cena/kvalita cena/kapacita baterky cena/dokonalý displey a zvuk. + k tomu dokoupíš SD nebo SDHC (já půjdu po SDHC) karet kolik budeš chtít, i neuvěřitelně pokleslé ceny pamět. karet mě nutí si hned koupi i kartu A-Data 4 GB za 500 Kč.product.jsp Nemusíš mít jednu rozšiřující kartu aby ses bál jestli jí přehrávač kapacitně podporuje (u Creative neni hranice velikosti paměti podporované na tomto přehrávači) a koupíš si jich víc, jen vyměníš a jedeš dál. ;-):beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru