Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je potřeba něco speciálně nastavovat když chci instalovat XP na SATA disk?

ja neviem co si tam stvaral ale nemalo by to byt nic zlozite. Ak si napr stiahnem tu disketu pre intel (ktora sa normalne pouziva pre F6 pri instalacii) tak vidim ze obsahuje normalne ovladac vcetne .inf suborov ktore by mali urobit vsetko tak aby to fungovalo. Ak by to neurobil instalator Win-ovladacov, tak by som nainstaloval aj .inf-y z tejto diskety do beziacich Win.
Vytah z toho .inf na diskete:
ServiceType = %SERVICE_KERNEL_DRIVER%
StartType = %SERVICE_BOOT_START%
takze ten .inf to musi urobit tak aby to fungovalo.

P.S. rucne v registroch by sa mi to urcite robit nechcelo, musi to ist nainstalovat. O tych registroch som pisal len preto lebo si sa pytal ze co konkretne, kde konkretne.
P.S.2. skusat sa mi to samozrejme nechce :-) Ale ak bude mat niekto podobny problem moze to skusit a dat vediet ako uspel :-)
P.S.3. radsej by som to z diskety instaloval tak, ze by som v ovladacich paneloch u SATA radica klikol na vlastnosti - zmenit ovladac a podstrcil mu to z diskety. Priamo klikat na .inf na diskete by nemuselo byt dobre (kedze na diskete moze byt vela .inf a clovek nevie ktory je spravny)...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny