Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jde převést disk z NTFS na FAT32 bez ztráty dat?

preboha preco nieco robis ked nemas ani ponatia o tom co robis? "Zjistil jsem, že jsem dal na C:\ pro FAT32 čtyři clustery, na ostatní oddílech je 32 clusterů." - to co ma byt za nezmysel, chcel si napisat 4kB na cluster? Aka velka je ta particia?
Najlepsie sa oddiel meni na FAT32 tak, ze si odkopirujes data na inu particiu, zrusis particiu, vytvoris novu FAT32 (napr. startovacou disketou/CD z WinMe) a naformatujes to. Akykolvek iny postup je nespolahlivy a nahovno.

Za dalsie mal by si napisat ake presne je to PC, na dnesne PC uz Win9x/Me proste nejdu, nastavaju problemy s rychlymi CPU, velkou RAM, a hlavny problem je ze nie su ovladace. Proste vyrobca chipsetu sere na nejake WinMe, ktore nikdy nefungovali a ani fungtovat nebudu, a ani sa mu necudujem.

P.S. co sa tyka povodnej otazky - ten stav o ktorom si pisal v povodnej otazke: zmenene si mal len typove cislo particie, a nie suborovy system, co samozrejme a) nema ziaden vyznam, kedze suborovy system/data boli stale v NTFS a b) jediny efekt aky to moze mat je ze s tou particiu budu problemy. Vyser sa na nejake SW na zmeny particii ktore a) nefunguju poriadne a ani nikdy poriadne nefungovali b)nevies s nimi robit ptz ti chybaju zakladne znalosti o tom co to je typ particie, filesystem, apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny