Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno TV vystup na celej obrazovke v akomkolvek rozliseni

Je mozne zobrazit video prehravane na PC na celej obrazovke vo Windows Vista s kartou nVidia 8500GT? Theater mode / rezim divadla podla info z ineho fora funguje len v rozliseni 1024x768 a mozno nizsom, ale ja by som potreboval aby sa nemuselo menit rozlisenie, je to totiz pre dieta, okrem toho by sa rozhadzali ikony na ploche. Poradili mi VLC, vraj by sa to tam malo dat nastavit tak, ako chcem, ale neviem presne kde a ani ci to tam urcite funguje - len vraj - urcite to funguje v BS Player-i, ale ten nechcem. Ak to nefunguje vo VLC, v akom prehravaci to este funguje okrem BS Player? Musi zvladat vsetky bezne video formaty a DVD a musi byt zadarmo.

Este strucne - potrebujem aby sa video (avi, mpg, dvd...) prehravane na PC v rozliseni 1280x1024, v okne prehravalo, pokial je to mozne automaticky, na TV na celej obrazovke.

Nie som si isty ci je kategoria spravna, hodilo by sa to hned do niekolkych.

Vdaka.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Rezim divadla / Theater mode nefungoval ani v nizsich rozliseniach, teda mne sa ho nepodarilo spreva… poslední
Dreamer 27.01.2008 00:43
Dreamer

Rezim divadla / Theater mode nefungoval ani v nizsich rozliseniach, teda mne sa ho nepodarilo sprevadzkovat/najst. Pri zmene rozlisenia na 1024x768 TV vystup fungoval, ale nenativne rozlisenie na monitore vyzeralo strasne, rozhadzali sa ikony na ploche, navyse by bolo nutne stale to zapinat/vypinat, takze toto je tiez nepouzitelne. Funkcie v prehravacoch VLC / MV2 Player nebolo mozne pouzit, kedze TV vystup nesiel zapnut pri nativnom rozliseni, automaticky sa zmenilo, tiez nepouzitelne.

Fungoval len "dual mode" - dualny rezim (neviem uz presny nazov), potom bolo mozne nastavit rozdielne rozlisenie pre monitor a TV, pre monitor som nastavil nativne, pre TV 1024x768. Potom slo presunut okno prehravaca (MPC) jednoducho na druhu plochu / TV - muselo byt nemaximalizovane, nasledne dvojklik a video bolo na celej obrazovke. Po restarte pocitaca zostal "dualny rezim" zapnuty, takze nie je to nutne zapinat po kazdom vypnuti pocitaca. Je to asi jediny sposob ako pod Windows Vista zachovat nativne rozlisenie pre monitor s moznostou tam robit nieco ine ako sledovat video/film a na TV sledovat video na celej obrazovke. Myslim ze je aj pomerne jednoduchy na ovladanie. Normu nebolo nutne nastavovat, ani vystup, nastavilo sa to automaticky spravne. Zapajal som to do redukcie prilozenej ku grafickej karte - S-Video > S-Video + 3x cinch - do modrej samice, potom cez redukciu cinch > scart, zvuk snad nemusim vysvetlovat.

Takze problem je vyrieseny, dufam ze to este niekomu pomoze, dakujem vsetkym, ktori sa mi snazili pomoct.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru