Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Změna velikosti rozlišení

Aha tam, tam som to menit vzivote neskusal :-) Ja som mal na mysli pravy klik na plochu - vlastnosti - tam tusim to na 4.karte velkost pisma.
Skomolene to bude pri 115% preto lebo preratany 1pixel na 115% nedava cele pixely, takze niektore budu zdvojene a niektore nie. Zobrazit 15% pixelu sa neda. Asi dokial si neodomkol ten panel tak si ho asi mal stale na 100%

Skus to nechat na 100% a pouzivat to a zajtra-pozajtra sa ti to bude zdat ako normalna velkost :-) Ak nie tak daj vediet :-) Prip. skus nastavit nejaku standardnu hodnotu DPI ktoru tam este mas ponuknutu, nie vlastnu.

Program na zmenu rozlisenia neexistuje ptz rozlisenie je vec ovladacov grafickej karty a samotnej grafickej karty (HW), a nejaky program im do toho moc(alebo vobec) nemoze kecat. Zobrazenie plochy apod je zas vec Win, preto to nastavujes vo Win.

P.S. este na skomolene ikony mozes skusit nabootovat raz nudzovy rezim (pri starte mackat F8 a zvolit nudzovy), tusim mi to raz pomohlo (tym nudzakom sa vymazala IconCache) ale uz neviem ci to vtedy bolo s WinXP alebo s nejakymi starsimi Win. Ak je tvoj problem IconCache moze to pomoct. Alebo skusit len restart.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny