Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem instalace xp nakopírováním souborů

Redukce funguje (tam nema co nefungovat), ak nieco nefunguje tak obsluha :)
Pouzit IDE redukciu je 100x lepsie ako nejake USB hovadiny.
Ak redukciu nevies zapojit tak napis aku presne redukciu mas, ako presne/kam presne to mas zapojene, a napis co konkretne od toho cakas a co/kde ti s redukciou nefunguje.

P.S. k tomu co pisal MaSo:
Ak budu instalacky na HDD v oddieli kam sa instaluje aj Windows, tak pri instalacii pri volbe oddielu samozrejme budes musiet zvolit volbu ze nech oddiel neformatuje, pri formatovani by to zmazalo instalacky :-) Ak s tym bude mat instalator problem tak vytvorit dva oddiely a instalacne subory nakopirovat na druhy oddiel, a Win instalovat na prvy oddiel.

K bodu 9) instalacia (ked bude disk nazad v notebooku) sa spusta z DOSu tak, ze najprv sa spusti smartdrv.exe (nutne ho mat pripraveny na HDD - nakopirovany zo spustacej diskety DOSu), a potom sa spusti z instalaciek Win zo zlozky i386 subor winnt.exe, takze prikazy budu vyzerat asi takto:
smartdrv
cd zlozka_kde_mas_instalacky
cd i386
winnt


P.S. omnoho jednoduchsie by bolo pripojit k tomu notebooku USB CDROM (taku znacku/typ z ktorej vie ten NB nabootovat, zavisi od konkretneho typu NB), a Windows instalovat normalne z USB CDROM na interny HDD.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny