Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TŘI LCD MONITORY

Vseobecne, ak mas vela zdrojov signalu a vsetky chces mat na jedny repro, tak najlepsie je domace kino ktoreho receiver ma vela vstupov (analogove stereo aj 5.1 a aj digitalne vstupy (koax+optika)). Na receiveri si potom prepinas ze co chces pocuvat. Inac mas smolu (jedine nejaky prepinac).
TV nechyta 5.1 takze ju nepotrebujes prepajat s reprakmi. Ak by nahodou chytala 5.1 (neviem odkial), tak by potom mala digitalny (SPDIF) vystup alebo 5.1 vystup, ten by sa zapojil analogovy do repro alebo digitalny do receivera alebo do repro ktore maju digitalny vstup (t.j. repro s dolby digital dekoderom)

P.S. kazda TV ma stereo vystup zvuku na Scarte alebo cinch konektoroch, pripojenie k repro mozes potom riesit nejakym externym prepinacom, ak si na repro nevies volit ze z ktoreho vstupu ma brat zvuk, resp. ak ma repro len jeden vstup.
Ak tam mas este aj stolny DVD player tak to je zas ina situacia, potom potrebujes prepinat 3zdroje zvuku, potom je omnoho lepsie mat normalne domace kino so slusnym receiverom s viac vstupmi...

P.S.2. rozdvojky z PC su ok, s tym by nemal byt problem...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny