Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak uložit nastavení zvukovky

Používám integrovanou zvukovku, základní deska Gigabyte GA 965P DS4, WinXP SP-2. Čas od času mi něco přestane fungovat. Třeba syntetizér na přehrání MID, mikrofon ve Skype, změna úrovní signálů. Procházením nastavení zvukovky se mi někdy podaří stav napravit, někdy nepodaří, někdy sice posuvníkem pohnu, ale po restartu je nevhodně jako před posunem. Vždy zde pomůže obnova zálohy systémového oddílu vytvořená v Acronis TI, když vše fungovalo.
Představuji si, že nastavení zvukovky je v některé větvi registru a že by stačilo příslušnou část mít vyexportovanou. Tu při problému se zvukem naimportovat. Nedokázal jsem však relevantní část registru najít. Třeba to není v registru, ale v nějakém .ini?

Předmět Autor Datum
Našel jsem šikovný proigram, který kromě nastavení zvukovky umí zálohovat spoustu jiných věcí. Bohuž…
host 12.02.2008 13:17
host
Díky za reakci. Zkusil jsem program BackRex Expert Backup. Na výběr k zálohování toho nabízí hodně b…
Lubor 13.02.2008 08:13
Lubor
Našel jsem jen program, který umožňuje uložit nastavení audio mixeru - ale to asi neřeší tvůj problé… poslední
host 13.02.2008 14:40
host

Díky za reakci. Zkusil jsem program BackRex Expert Backup. Na výběr k zálohování toho nabízí hodně buď vcelku (celé Windows, Office ...) nebo jen něco z toho. Nejblíž nastavení zvuku je položka Multimédia. Prohlédnutím souborů vzniklé zálohy jsem objevil různé klíče registru, ale v problému jsem nepostoupil. Zkusil jsem změnit některá nastavení audio po vytvoření zálohy. Obnovou zálohy nedošlo k návratu původního nastavení zvukovky. Je dost možné, že jsem program řádně nezvládnul, s angličtinou nejsme důvěrní a jiné mně bližší jazyky nejsou.
Stále zůstává moje zbožné přání objevit, kde se nastavení audio nachází. V zásobě mám pořád zálohy systémového disku vytvořené programem Acronis True Image.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru