Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC sestava

toho ze by jsi rekl, co povznasejiciho delas ty ve volnem case se nedockame.

jinak krasne napsany cancy, ja bych pouzil slova: bla, bla, bla, bla, ...

SimCity, Formule One, simulátory, Simové - nasili nikde.

Blitzkrieg, Rome Total War, Kights of Honor - ano nasili, dokonce nasili podle skutecnosti podle dejin, podle toho, z ceho jsme sami vzesli, a to v ruznych dobach. Pokud se tedy v techto dobach zabijeli lide mezi sebou a dnes zabijime jen virtualni figurky, je to neskutecny pokrok. Nehlede na to, ze mnou zminene hry se klidne daji pouzit pro interaktivni vyuku dejepisu.

Ano hry jsou nebezpecne podobne jako alkohol, ale stejne jako si tisic lidi da v malebne hospudce pekne vychlazene dobre pivecko a nezanecha to na nich ani stin negativniho, pouze z jednoho to skoli a stane se z nej alkoholik. Podobne tak jen z jednoho z tisice lidi, co provozuji sex, se stane sexualni nasilnik a mohl bych pokracovat. PC hry nejsou vyjimkou, take se obcas z nekoho stane zavislak, ktery ztrati prehled nad realitou a plne se potopi do virtualniho sveta.
Naopak narozdil od pasivni zabavy (sledovani TV) te multiplayerove hry vraci do zivota, s protihracem, ktery je treba z ameriky pokecas (komunikujes) - to je obrovska vyhoda oproti televizi, kde jen pasivne prijimas nazory druheho.
Samozrejme tohle vsechno souvisi predevsim z internetem jako komunikacnim mediem, ale je vcelku jedno, jestli pres net hrajes hry, radis nebo se ptas na poradna.net;-) nebo si povidas pres nejaky chat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny