Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknutoVyřešeno Wolfenstein - hláška GLW_StartOpenGL() - podruhé

Ahojte, už jsem tu našel dotaz se stejným předmětem, bohužel mě nepomohl, proto zkouším znovu.:

Nainstaloval sem si hru Wolfenstein, a pohodlně spustil. Než jsem začal hrát, nastavil jsem si ve hře jako vždy lepší rozlišení, lepší detaili, vše co se týká grafiky. Potvrdil jsem změny a okamžitě mě to vyhodilo do WIN a od té doby mi při spuštění hry naskočí hláška: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem.

Jelikož nevím, estli se mi tímto krokem něco smazalo z PC, vše jsem již zkoušel, jako přeinstalovat DirectX, stáhnul jsem nové ovladače na grafickou kartu, přeinstaloval celou hru...

Moc moc vás prosím o radu DĚKUJU

Vlastním grafiku GeForce 7900 GS
a WIN XP PRO SP2

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Perfektní, děkuju za pomoc. Hledal sem nějaké to nastavení, to jsem nenašel, tak sek ji znovu odins…
Květy 17.02.2008 18:26
Květy
Mám podobný problém. Hru som normálne bez problémov nainštaloval ale ked som dal spustit najprv zapl… poslední
_Peter_ 15.07.2010 15:22
_Peter_

Perfektní, děkuju za pomoc.

Hledal sem nějaké to nastavení, to jsem nenašel, tak sek ji znovu odinstaloval a hledal v registrech, jenomže sem zapoměl jak na to, tak sem jednodušše šel do prg.files a tam zůstali dva soubory (nejspíš tedy s tím nastavením jak říkáte). Ty jsem smazal, znovu nainstaloval wolfa a běží. Změnil jsem jen rozlišení, ostatní radši nechávám.

Eště jednou díky moc.

Mám podobný problém. Hru som normálne bez problémov nainštaloval ale ked som dal spustit najprv zaplo ale hned aj vyplo a nahodilo mi GLW_StartOpenGL().Už som skúšal aj vymazat hru a zas nainštalovat ale stále to robí to isté. Nevedel by mi niekto pomoct? Dakujem.

Na hry máme herní poradnu - hry.poradna.net (Kurt)

Zpět do poradny Nahoru