Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s předními USB konektory

Len po lepiacej paske po rokoch asi budu na kejse stopy po lepidle :-)
To co pises moze byt aj skrat niekde na konektore/doske s konektormi ked tam nieco strkas (vtedy s tym mechanicky kyves) napr. skrat na kejs apod. Mozes skusit pri vypnutom PC strcit predlzovak do predneho konektora, zapnut PC, a USB stick strcit do predlzovaku, vtedy uz na kejse sa s nicim nekyve. Ak to potom pojde tak poriadne pozriet ten konektor/dosku s konektormi v kejse ze kde tam pri kyvani vznika skrat.
Uistit sa ze to nie je bluescreen (vo Win vypnut restart pri zavaznej chybe), a ze je drat vnutri v kejse tieneny. Ak su to len tak pohodene dratiky tak to moze nejak zblbnut ovladac vo Win kvoli chybam prenosu, ked tam je USB2.0 zariadenie.
Uistit sa ze kazdy jeden dratik ide tam kde ma ist (podla pinoutu v navode k zakl.doske a rozobratim kejsu aby si sa dostal k tym prednym konektorom).

mif mal asi na mysli ten obal konektorov, ten by mal byt spojeny tusim s kejsom (alebo nemusi byt zapojeny nikam ale lepsie by malo byt ked je spojeny s kejsom). Ak pri zapojeni obalu na kejs vznika problem tak je to bud problem dizajnu dosky, alebo nejake skraty v smejd konektoroch.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny