Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Da sa vymazat CD-R (pred vyhodenim do smetia)?

Nejdříve je třeba předmět řádně odmastit. K tomu je nejlepší, otřít jej flanelovým hadříkem namočeným v technickém benzínu.
Po odmaštění zdrsníme povrch brusným papírem 0,1 a poleptáme datovou stranu 90% kyselinou dusičnou. To můžete udělat například tak, že si dáte na konec špejle chomáček vaty a tu pak namáčíte v lahvičce s kyselinou. Pozor! Je třeba dodržovat bezpečnost a pracovat v gumových rukavicích, štítu a přilbě.
Po asi deseti minutách je povrch dostatečně kyselinou narušen. Na narušenou datovou část přiložíme vystřižené kolečko z mikrotenového sáčku, které krásně přilne. Nakonec mikrotenové kolečko zažehlíme přes lněnou látku
Po té, co máme takto vyrobený "polotovar" vyhledáme si na mapě prací nejbližší místo, kde se právě staví silnice. Zajedeme tam a CD nenápadně, aby nás nikdo neviděl, hodíme těsně před jedoucí stroj s asfaltem, který do ihned "zaasfaltuje na věky" a ještě rozválcuje.
Ti, jenž nemají vhodné gumové rukavice, či mapu prací, mohou použít alternativní řešení popsané výše - poškrábat datovou stranu téměř jakýmkoli smirkovým papírem "na sucho" a vyhodit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny