Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Blue Screen - Padanie Systemu

No vsak ti to (na tom tretom screene co si sem dal) Windows pise ze to sposobil driver pre Nvidia networking controller, takze ovladac pre sietovu kartu nvidia (zrejme integrovana na zakl.doske). Takze skusil by som preinstalovat najnovise ovladace skus najprv ovladace z www stranok vyrobcu tvojej zakladnej dosky resp. notebooku (www.hp.com), najdi si tam niekde v sekcii download ovladace konkretne pre tvoju dosku/notebook a uistit sa ze tahas tie pre Vistu verziu ktoru mas (32bit alebo 64bit), ak to nepomoze tak skusit ci nie je ovladac toho chipsetu aj na www strankach nvidie, resp. podla toho aky v tom mas chispet, predpokladam ze chipset mas nvidia ak tam mas sietovku nvidia.
Ubezpecil by som sa ze mas updatovane Win (asi najlepsie mat vsetky zaplaty z windowsupdate).

V pripade uplnej zufalosti mozes integrovanu sietovu kartu zakazat v BIOSe (alebo vo Win v spravcovi zariadeni) a kupit sietovu kartu do PCI resp. PCIe (podla toho co za sloty mas na zakl.doske), stoji to dnes par sto korun. Ale nezarucujem ze to problem odstrani, ale moze.
P.S. aha to je notebook, ale da sa skusit aj sietovka do PCcard resp. expresscart podla toho aky tam nmas slot, ale to je uz potom drahsie a pre notebook neprakticke :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny