Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem s windows

Jde o to, zda je nutno zachovat původní data, a nebo provéct úplně novou čistou instalaci. Každopádně doporučuji zpustit PC ze startovací diskety do Dosu. Potom zpustit program scandisk. Příp. pomocí dosových příkazu přejít do adresáře Windows a zkusit "scanreg /fix" bez úvozovek. Pak bez diskety zkusit nastartovat systém z disku.Pokud se nic nezpraví zkusit chybějící soubor opět pomocí diskety extrahovat z inst. CD a zkopírovat do adresáře, kde chybí.
V příp. čisté instalace (přijdete, ale o data na disku) pomocí startovací diskety příkazem format zformátovat disk. Pak bude počítač čistý a nebude problém, ale nebudou žádná původní data. Ještě je jedna možnost zpustit instalaci s nějakými parametry, ale nevím jakými. Každopádně každá nová instalace bez předchozího formátování Vám smaže instalace (spíše znemožní používání již nainstalovaných programu).Konkrétní data jako dokumenty, obrázky atd. by měly zůstat.
2,
Pokud nabootujete s instalačního CD zvolte konzoli pro zotavení, kde je řada příkazu, kterými lze lecos zpravit včetně extrakce chybějícího souboru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny