Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Video - živé kreslení do videa(.avi)

Nevíte někdo náhodou o programu, pomocí kterého se dá živě kreslit do videa(.avi) - například trasa do mapy, živé grafy, trasy výstupu na hory a podobně?
A také: nemá někdo heslo k archivu(.rar)pro rozbalení programu "Ulead Cool 3D Production Studio"?
Změna předmětu, původně: Video (LaKr) (Kráťa)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vy editoři, moderátoři, či jak si vlastně říkáte - já jsem se tady neobjevil proto abych vyniknul (n…
senior5 03.03.2008 19:26
senior5
Tak si tedy nezapomeňte zatrhnout "VYŘEŠENO"! A pozdravte na serveru strahovských kolejí! nový
senior5 03.03.2008 21:59
senior5
Amen. poslední
Dale Cooper 03.03.2008 22:41
Dale Cooper

Vy editoři, moderátoři, či jak si vlastně říkáte - já jsem se tady neobjevil proto abych vyniknul (nemám to už ve svém věku zapotřebí) nebo někoho urážel, ale PROTO, ABYCH SE POUČIL! Za to, že se to takhle zvrtlo si můžou sami zdejší návštěvníci podle přísloví "Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá". Až na jednu se zde totiž neobjevila žádná konkrétní rada, ale arogance a posměšků celý pytel. Mimochodem, všimli jste si vůbec svých počítadel, kolik lidí to tu sleduje jen zpovzdálí? Zeptal se mně snad někdo na něco konkrétního? Čím to asi bude?
A k té Vaší čestnosti: Jsem majitelem firmy a jak byste měli vědět, firma si nemůže dovolit nelegální sofware. Z toho vyplývá, že až na několik trialů k vyzkoušení mám všechny počítače osazeny legálními programy! Takže nějaký čas ještě tady počkám na případné dotazy či rady a potom se "vrátím do hrobu"!

Doporučuju ponechat toto posledním příspěvkem v threadu, názor na toto vlákno ať si udělá každý sám, IMHO není potřeba o tom diskutovat. (Vladimir)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru