Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem padající rundll32.exe

Dobrý den. Mám problém s padajícím procesem rundll32.exe. Například odinstalovávám libovolný program z přidat nebo odebrat programy a když potvrdím nutný restart po dokončení odinstalace (ale stává se to i když ho nepotvrdím), tak vyskočí taková ta tabulka ukončování programu rundll32.exe, nebo mi to oznámí, že v rundll32.exe došlo k chybě a proces je rovnou ukončen.

V souvislosti s tímto mám dotaz, zda-li se s tím dá něco dělat? Popřípadě co? A taky, jestli mi to nemůže ochromit nějak zabezpečení pc, systémovej "firewall", záplaty Windows, popřípadě, jestli se daný program(ten co odinstalovávám) po pádu tohodle procesu odinstaluje kokektně?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
samotnýá proces rundll32 spadne,pokial ho spôsobí nekorektný,nekompaktibilný program,ktorý používa s… poslední
ogl 04.05.2008 14:13
ogl

samotnýá proces rundll32 spadne,pokial ho spôsobí nekorektný,nekompaktibilný program,ktorý používa služby cez rundll32,obvykle pri odinštalovaní to spôsobuje stará verzia installshieldu nižšia ako 7[pozor,nepliesť si to z msi installerom],prepísané ms visual c++ runtimes starými verziami nejakým starším programom ap.Čo konkrétne padnutie spôsobuje je obvykle vypísané v chybovom hlásení,alebo v eventlogu

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru