Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace XP

Dobrý den.
Prosím poraďte.Koupil jsem noťas Asus f5vl bez os.Nainstaloval jsem XP Home® a je to nechutně pomalí a pořád to hlásí nějaké problémy.Ovladače jsou taky ®,dodané k noťasu.Prý to snad není tak jednoduchý,jako klasická instalace?
Dík za odpověď.

Předmět Autor Datum
A akeze to problemy hlasi? Ak tie WinXP instaloval niekto, kto sa nevyzna, niet sa co cudovat.
2laak 01.03.2008 10:54
2laak
A necpes tam ovladace pro Vistu? Mam pocit, ze Asus uz "placku" s drivery na XP k notesum nedodava..…
mif 01.03.2008 11:00
mif
Dosiel mi email, zrejme od autora otazky: Ahoj. Musím to uvést na pravou míru.Ten noťas kupoval bra…
2laak 01.03.2008 18:40
2laak
podle me to neni "tak jednoduchy" jen tim, ze musis z pravidla 90% ovladacu shanet na netu.. Jinak j…
phitr 01.03.2008 21:48
phitr
Musíš popísať problém presnejšie. Presne tieto noťasy som inštaloval pred týždňom 4 ks. Kúpil ich je… poslední
dano3xl 02.03.2008 07:39
dano3xl

Dosiel mi email, zrejme od autora otazky:

Ahoj. Musím to uvést na pravou míru.Ten noťas kupoval bratr.Ode mě chtěl poradit s ťěmito problémy.Už si přesně nevzpomínám co všechno to hlásí. Akorát si vzpomínám na okno H CONTROL. Ataké po pár minutách zamrzá net.
Jako by si to nerozumělo s ovladačema. XP jsem instaloval já,ale nejsem žádnej odborník.Instalaci jsem dělal již několikrát,ale nikdy žádné problémy nebyly.Slyšel jsem, že u pc bez os se musí něco vytvořit v dosu??

podle me to neni "tak jednoduchy" jen tim, ze musis z pravidla 90% ovladacu shanet na netu.. Jinak jestli mas tu sadu CD/DVD recovery, tak ti to nemuze hlasit chyby.. LOL to ho bez reklamovat.
a dalsi vec, taky mam ASUS F5R, nekolikrat jsem musel updatovat bios, ted uz je vse ok. a podle me bude mit DDR2, tak si taky dokup pamet, je to otazka asi 400-500kč a budes mit 2GB (jestli tam mas 1GB)

Musíš popísať problém presnejšie. Presne tieto noťasy som inštaloval pred týždňom 4 ks. Kúpil ich jedn úrad a zistili že tam je XP hom a oni potrebujú XP Pro (zaradenie do do domény). Ovládače sú na webe. Povodnú recovery partition som zrušil, stejne na nej bol XP Home. Treba len čítať čo píšu na webe k inštalácii jednotlivých ovládačov. Pred inštaláciou LAN musíš nainštalovať Network Management Console. Pred inštaláciou Audio musíš mať nainštalovaný MS Fix KB888111. Samozrejme po rozchodení LAN by si mal stiahnuť všetky Mrkvosoftie aktualizacie a potom pokračovať. Po nainstalovaní LAN si zakáž automatické aktualizácie, tie povoľ až po stiahnutí všetkých aktualizácii ručne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru