Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodloužení USB

Dobrý večer,prosím Vás máte někdo zkušenosti s věcičkou zvanou USB REPEATER?Je to tak skvělá věcička jak píšou?Že udajně se dá zapojit i 5 prodlužovacích kabelů USB o délce 5m.Potřebuji to vědět kvůli vytažení modemu pro internet od Ufona nad střechu kvůli signálu jsem v dolině a už na půdě domu je signál podstatně lepší než v domě.boužel Ufon je jediné řešení jak se dostat k internetu.Pomůžete mi prosím?Předem moc dík

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
[http://koppel.cz/cdmawifi/hardware/anydataadu510l.j pg] Jestli je ten modem od Ufona AnyData ADU-51…
Ynd0r 15.03.2008 07:31
Ynd0r
No tak to teda děkuji to mě vůbec nenapadlo:-/,to je ten nejlepší a nejednodušší způsob co může vůbe…
OGI 16.03.2008 00:00
OGI
Nic lepšího nevymyslíš. Já to tak mám taky, akorát modem je taky USB, ale od O2. Navíc router má kva… poslední
Miloslav 16.03.2008 09:02
Miloslav

[http://koppel.cz/cdmawifi/hardware/anydataadu510l.j pg]
Jestli je ten modem od Ufona AnyData ADU-510L, tak nejlepší řešení je:
na půdu koupit Asus WL-500gP (nebo podobný Asus - viz hardware ). Do něj přes USB zapíchneš ten modem a on ti bude internet šířit dál po domě přes wifi. Současně poslouží jako router s NATem, firewall, bandwidth manager, ftp server atd. Má taky 5 klasických LAN konektorů, kdybys nechtěl používat wifi.

No tak to teda děkuji to mě vůbec nenapadlo:-/,to je ten nejlepší a nejednodušší způsob co může vůbec být......to je SUPER!!!!!Nebo snad ne?Má někdo lepší nápad?....ale asi ne.Moc díky všem za cenné rady a YndOrovi zvláště!!!!!

Nic lepšího nevymyslíš. Já to tak mám taky, akorát modem je taky USB, ale od O2. Navíc router má kvalitní firewall, takže ten windowsovský mám vypnutý. Odpadá také potřeba se k internetu přihlašovat (jméno, heslo), protože to dělá samotný router, takže jsi trvale připojen.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru