Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Opera stahuje do PC pouze nektre emaily z Gmailu.

Ahoj,

uz asi tyden jsem si vsiml podivneho chovani Opery, ale porad jsem nic neresil. Myslel jsem si, ze delam chybu nekde ja. Mam doma ntb a pc a na obou Operu nastavenou jako email klienta a nastaveno tak, aby do obou pc byly stahovany stejne emaily. Jak jsem psal, uz asi tyden postradam nejake emaily z Gmailu a vzdy se objevil email, ktery chybel na druhem pc, porad jsem si rikal, ze jsem ho uz asi vymazal a tak jsem nic neresil. No ted jsem se podival na web rozhrani Gmailu a jsou tam dokonce i emaily, ktere nebyly stazeny ani do jednoho pc-nejsou ve spamu. Zadna nastaveni jsem nemenil. Nepreinstalovaval jsem Operu. Proste vse je tak jak to bylo driv a fungovalo to. Ted to ovsem nejde a nejsem schopen zjistit proc a co muze byt spatne. Nevite nekdo co to muze byt? POP3 je samozrejme na Gmailu nastaven, proste jak jsem psal, pred tydnem jelo vse. Vsechny ostatni emaily z jinych provideru jedou.

Dik.

Předmět Autor Datum
Operu nepoužívám, ale zkus ji nastavit přes protokol IMAP http://www.pcmech.com/article/setting-up-i…
kmochna 22.03.2008 12:15
kmochna
IMAP nepouzivam. Nemam duvod. Chtel bych mit porad pop3, porad to jelo a ted to proste nejde a tak s…
Radek 22.03.2008 12:58
Radek
No, když v obou tak: Stejná konfigurace Opery (stejné nastavení), či špatná verze - zkusil bych port…
kmochna 22.03.2008 13:07
kmochna
Aha, ale jaka blokace? Jeden pc je s XP a druhy s Vistou, tudiz od win to asi nic nebude. Na obou js…
Radek 22.03.2008 13:14
Radek
A tady jsem vygooglil tvůj problém - vypadá to v nastavení http://www.operacesky.net/forum/viewtopic…
kmochna 22.03.2008 13:13
kmochna
Tak to nic neresi, je tam pouze presny popis problemu, ale ne reseni. To co tam je, mam samozrejme v… poslední
Radek 22.03.2008 13:17
Radek

IMAP nepouzivam. Nemam duvod. Chtel bych mit porad pop3, porad to jelo a ted to proste nejde a tak se mne to nechce menit, navic bych se zas musel ucit co a jak nastavit, IMAP vubec neznam. Zajimalo by me spis kde je chyba, jestli v Opere a nebo v Gmailu a nebo v PC, ale vzhledem k tomu, ze to dela v obou, tak neverim chybe u me.

Aha, ale jaka blokace? Jeden pc je s XP a druhy s Vistou, tudiz od win to asi nic nebude. Na obou jsou fw comodo, to jedine by to mohlo byt. AV je jen na pc. Ted jsem si ale precetl toto http://www.ispace-portal.cz/gmail-konecne-podporuje -imap.html a dole v diskuzi je v poslednim prispevku napsano, ze se to jinde neukaze(na jinem pc, pokud uz to bylo jednou stazeno) a pokud jsem to teda dobre pochopil, tak pres pop3 to nikdy nefungovalo tak jak jsem ja myslel-tzn. ze se to stahne do kterehokoli email klienta v kteremkoli PC i kdyz uz to bylo stazeno treba vcera do jineho pc a pokud to teda tak je, tak jsem si nikdy nevsiml, ze to Gmail neumel. No tak jsem se do toho zamotal jeste vic. Nemuzu dat ruku do ohne za to ze to tak bylo, protoze jsem Gmail pouzival uplne minimalne(ale niceho podezrelehojsem si nevsiml), ale po tom co posledni dobou centrum dorucuje s 2 dennim zpozdenim, jsem dal vse na Gmail.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru