Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba instalatoru ve Viste 64b

Ahoj,
potrebuju poradit jak opravit a nebo preinstalovat instalator ve Viste 64b. Pri instalaci programu to hazelo error1719. Hledal jsem vcera po netu a resil to cely odpoledne az do vecera a na nic jsem neprisel. Vse i rady na MS webu se tykaji max XP a na 64b jsem nenasel vubec nic krom neceho na MS, co stejne nefungovalo a zbavilo me to dokonce instalacni sluzby uplne, po prepsani registru dle jejich navodu, ktery je pravdepodobne pro XP. Pak jsem hledal instalator 3.1 v2 nebo jak se to jmenuje a ten pri instalaci hlasi ze neni mozne ho pro nedostatek mista a nebo tak nejak nainstalovat. Pritom mam nekolik GB mista na disku C. Tak jsem nasel, ze Vista ma udelanou betu instalatoru 4.5 a nainstaloval jsem ho pro 64b system. Po teto instalaci to sice uz pri instalci jakehokoli programu nehlasi error 1719, ale hlasi to tohle http://img141.imageshack.us/img141/346/chybawv1.jpg

1.Nevite nekdo co s tim a nebo jak to zprovoznit?
2. Nebo jak preinstalovat Vistu, aby to neznicilo data na C? Zkousel jsem to a pri instalaci z Win to hlasi, ze nejde system nainstalovat diky malemu mistu na C a ze potrebuje 15gb volneho mista a formatovat HDD nechci, protoze prijdu o nainstalovane programy a to delat nechci, protoze prace s instalacema je zase na celej den. CHtel jsem ji preinstalovat jako sly XP, kde to hodilo moznost repair instalace. Vista tohle nema a ma tam na vyber z repairu, ale pouze z jejich backupu-ten nemam a nebo z bodu obnoveni-ten taky nemam, protoze mam zalohu celyho hdd Acronisem, bohuzel ale s vadnym instalatorem. Instalator prestal pracovat pravdepodobne po instalaci Virtualboxu ktery jsem zkousel. Dalsi moznost je nechat bootovat Vistu z CD a tam je moznost te repair instalace, ale moznosti jsou pouze ty, ktere jsem popisoval vys a ja nevim, kdyz bych pustil instalaci dal, jestli by se prepsaly i programy atd. a to jak jsem psal nechci.
3. Jake sluzby musi byt spustene, aby instalator fungoval? Hral jsem si mimo jine taky se sluzbama a tak by mohl byt zakopanej pes jeste tam, ale myslim ze tam to nebude. Windows Installer jsem dal na automat a pro jistotu i ten Windows modules installer taky na automat, ale nic to nevyresilo a v zavislostech tech sluzeb jsem nenasel nic, co by jeste melo byt spustene.

Pokud nekdo vite, tak dik za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny