Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máte nějaký IT certifikát?

JR, ale nic z toho co si vymenoval nema s ISO9001 nic spolocne, a ani som sa s nicim z toho co pises v normalnej firme este nestretol, ISO - neISO. Robim v oblasti kde ked sa nieco posere tak to je sakra drahe a kontrola kvality je sakra dolezita, a takych oblasti je kopa. Ked vyrobis HW za milion eur a su nahovno tak sa vyhodilo milion eur do kanala, ty si to vezmes na krk? Sak to by normalny clovek nesplatil ani do konca zivota. To nie je ze posles servicepack jak microsoft, ktory nefunguje orvnako ako nefungoval ten produkt predtym. Nema to nic spolocne ani s platom managera ani s emailami, ani s tym kolko veci urobis za hodinu, ale s kontrolou kvality.

Ja taky HW vyvijam a som sakra rad ze sa robia testy-review-redesign-testy-review-release, lebo keby nejaky zakaznik zazaloval firmu o nahradu skody milion eur tak mam co vytiahnut. Lajster s testami. Prip. podpisanu definiciu produktu od zakaznika, apod. Ak robi firma stylom "daco vyrobim a snad to predam" tak moze skoncit velmi zle.

P.S. a firma to robit nemusi ked nechce, ale potom seriozny zakaznik sa otoci chrbtom, a aj ked si firma najde nejakeho dobrodruzneho zakaznika, tak moze dopadnut pre firmu velmi zle.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny