Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lcd monitor

k LCD: pri oboch by som videl ako nevyhodu, ze obsahuju iba D-SUB (analogovy) vstup a digitalny nie. S digitalnym by ste v buducnosti (ak aj v sucastnosti mate na GK len analogovy vystup) mohli dosiahnut kvalitnejsi obraz.

k zdroju: Znacka zdroja sa softverovo zistit neda, jedine pozriet fakturu, ktoru ste dostal PC. Ak mate fyzicky pristup k skrinke PC a nie je zapecateny kvoli zaruke, tak odnimete bocny kryt a hore vzadu za mechanikou najdete zdroj a na nom stitok, na nom potrebne udaje (vyrobca + w) zistite.

EDIT //

ale tu otazku so zdrojom ste uz predsa raz polozil a touchwood napisal de facto detto, co ja tu:

Pokud chceš vědět, jak výkonný zdroj máš v počítači, je třeba sundat bočnici z PC a na zdroji (kovová krabice umístění v rohu PC (s mnoha z ní vedoucími barevnými kabely) je nalepena nálepka se jménem výrobce, a Wattáží (výkon -nejen zdroje- se určuje ve Wattech). Podotýkám, že máš-li nějaký neznačkový zdroj (typu Eurocase, KME, Redstar, LC apod.), je třeba jeho "papírové" hodnoty snížit minimálně o 30%, tj. je-li na něm napsáno 400W, počítej, že ten zdroj bude dávat max. 300W! :i:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny