Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě nového routru

Máme tady malou síť s Linksys BEFW11S4 za ním 2x Zyxel switch vše na UTP, občas WIFI jen po jednom bytě. Bohužel posledního půl roku (už má taky něco za sebou) dost často stávkuje, nahrátí nového firmware nepomohlo (bylo to ješte horší, zpět šel starý sw). Občas nechodí správně překlad DNS většinou u neco.xx a je potřeba ho restartovat, někdy se nedá přihlásit ani na rozhraní (jedině přerušení napájení pomůže). Proto bych uvítal od síťařů nějaké návrhy na koupi nového, už nemám chuť řešit pořád dokola výpadky (hlavně v noci). Poslední dobou nemám čas sledovat tento segment trhu tak nevím co je nového. V síti je 12-15 zařízení (včetně VoIP) bylo by dobré mít možnost regulovat "neukázněné" a hlavně bych uvítal české rozhraní (není podmínkou). Nechci nic podřadného ale ne zase "kanón na vrabce", a s WIFI (na rychlosti nezáleží).
Ještě jeden dotaz. Po posledním výpadku proudu (3x za sebou do hodiny, ale jen na setinku vteřiny) odešly u dvou PC síťové karty jedna na desce druhá PCI. Tak nevím zda to mohl způsobit routr nebo jen samotná PC. Prostě zařízení zmizla jako by tam fyzicky nebyla. Setkali jste se s tím někdo ? Kdyby jen jedna karta dobře, ale dvě ? Mělo by to mít asi nějakou souvislost.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tak to vzdávám a nesu na reklamaci, dnes se wan opět odpojil navíc blbne i wifi přes zabezpečení se… poslední
cody 20.05.2008 09:48
cody

tak to vzdávám a nesu na reklamaci, dnes se wan opět odpojil navíc blbne i wifi přes zabezpečení se stále připojuje a odpojuje od lan. Včera zase problém s VoIP nikdo mi nerozumněl já jim ano. Měl jsem nastavenu prioritu pro VoIP a video. Když jsem to zrušil aspoň ten telefon jel normálně. Ach jo, zlatej starej Linksys do 5 minut se wan rozjel. Jen kdyby mě občas netuhl.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru