Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co to je za teplotu?

Poridil jsem si novy case (CoolerMaster Elite 330). Dal jsem i dopredu 120mm ventilator, nejaky AC, ale asi ten nejlevnejsi. Bohuzel mi jeho kablik nedosahl az dozadu na desku (MSI PM8M), tak jsem ho zapichl do redukce z MOLEX konektoru, ktera byla k zadnimu ventilatorku (proste jsem to prohodil, aby to slo zapojit) a zadni napichl na desku. Zapnu PC a docela dost ten ventilator vepredu huci... A tak jsem si stahl SpeedFan, abych se aspon koukl na teploty a tak... No a ten ventilator, co je vzadu a napojeny na desku, tam vubec nezobrazuje sve otacky. Navic je tam jakasi teplota Temp3 a ta je na 60°°C! Vubec nevim, co to je... v programu SensorsView je ta teplota nazvana AUX, takze netusim, co je to za hodnotu, prosim, poradite mi nejak?

Predem diky,
Pytan
Změna předmětu, původně: Co to je za teplotu??? (anarchist)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Cooler Master Elite 330 byla skříň, kterou jsem si skoro vzal - splňovala moje minimální požadavky -…
MM_tank 12.04.2008 12:15
MM_tank
Disk je kolem 30°C. CPU běžně kolem 36°C (nemám standartní chladič, ale AC SS 4 TCL). Dalsi teplota…
Pytan 12.04.2008 13:14
Pytan
Neznate prosim nejaky jiny program na nastavovani otacek ventilatoru? poslední
Pytan 12.04.2008 22:16
Pytan

Cooler Master Elite 330 byla skříň, kterou jsem si skoro vzal - splňovala moje minimální požadavky - 2* 12cm větřák. Ten zadní ventilátor ti neukazuje otáčky ze dvou možných důvodů - 1) má pokažený počítání otáček 2) konektor kde jsi ho strčil není připojený k monitoringu a deska ho nesleduje. Zkus ho odmontovat a připojit jinde. Na kablíky od ventilátoru se dá sehnat prodlužka, viděl jsem to na czechcomputer product.jsp a pomohlo by ti to i kvůli tomu přednímu.

Co je teplota 60stupňů nevím, mohla by to být vnitřní tepltoa cpu snímaná čidlem vevnitř nebo teplota čipsetu. Zkusil bych procesor zatížit testem například orthos a pokud by se ta vysoká teplota neměnila neřešil bych. 60stupňů není až moc pokud to není teplota disku:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru