Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nezobrazujuce sa usb kluce

Win XP HE SP2. PC detekuje usb kluce, spravne im priradi meno, ovladace funguju, akurat im nepriradi ziadne pismeno. V computer managmente disk tiez nie je vidiet, ale po obnove a cca 2par min premyslania najde kludne aj oba usb kluce. Kluce vsak napriek tomu neviem otvorit. Evetn viewer nehlasi nic podozriveho a ja neviem, ktorym smerom sa mam uberat.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To je divne. Co je na tych USB klucoch? Nie je na nich autorun.inf s nejakym virom apod? - ze ci nah…
MM.. 15.04.2008 11:24
MM..
Ide o pc v skolskej ucebni. Kluce su ok na hw totoznom ziackom pc nabehnu hned ok. Ovladace su ok, o…
fleg 15.04.2008 13:22
fleg
Ovladace su ok, okrem toho som ich odstranoval a znovu instaloval. odkial si zohnal ovladac pre mas…
MM.. 15.04.2008 16:28
MM..
Ovladace na mass storage su v ovladacoch chipsetu takze som znovu spustil install z cd co bolo prilo…
fleg 15.04.2008 17:27
fleg
Ovladace na mass storage su v ovladacoch chipsetu ::) Ovladace na mass storage nemozu byt v ovladac…
MM.. 15.04.2008 17:49
MM..
Mne sa nieco marilo, ze niektore dosky neboli schopne bez ovladacov identifikovat usb kluce. Mozno s… poslední
fleg 15.04.2008 19:21
fleg

To je divne. Co je na tych USB klucoch? Nie je na nich autorun.inf s nejakym virom apod? - ze ci nahodou sa explorer nesnazi to automaticky nacitat a kompletne pri tom zblbne.

Ako dalsi mozny dovod by ma napadalo ze sa na to PC niekto pokusal nainstalovat nejaky iny (nie MS) univerzalny ovladac pre USB kluce / mass storage, napr. nejaku hovadinu pre Win98SE a tym prepisal originalny ovladac, a teraz ten W98 ovladac jaksi nefunguje (co je u XP normalne...) To bude ale asi tazke napravit, ale skus po strceni USB sticku sa pozriet do spravca zariadeni - pod USB kontrollermi by si mal mat ten USB mass storage, pravy klik - vlastnosti ze aky ovladac tam mas. Ja na WinXP tam mam nejaky od MS ver.5.1.2600.0 z 1.7.2001

Alebo tie USB sticky niekto preformatoval na nejaky divny format.

Ide o pc v skolskej ucebni. Kluce su ok na hw totoznom ziackom pc nabehnu hned ok. Ovladace su ok, okrem toho som ich odstranoval a znovu instaloval.
Kluce hlasi ako fat oddiely.
Mne to pride skor ako problem toho automountu.Fw tam nie ziaden, antivir len NOD, navyse 2.7 verzia, co je len antivir cisto.
Vyzera to tak, ze budem musiet ustupit a spravit reinstal. Inak tp pc je ucitelske a musel som im tam nechat admin konto, takze toto je vysledok. Ale zase na druhej strane uz im tam ide 1.5roka, takze to tak zle nie je;o).

Ovladace su ok, okrem toho som ich odstranoval a znovu instaloval.

odkial si zohnal ovladac pre mass storage device? Ja nepisem o ovladacoch k HW, ale o ovladaci ktory sa priradi tomu USB klucu, ten je sucastou Win a nikde sa ako instalacka nevyskytuje, a ked ho niekto posahal tak asi je to v pr... (reinstall). Pozrel si v spravcovi zariadeni ze aky ovladac dostane ten USB kluc? Ak tam budes mat nejaku blbost tak zistime co to su za dll a mozno ju bude stacit prepisat spravnou.

Inac ak tam vidis FAT oddiel, tak na nom musi byt pismeno, skontroluj ze je to pismeno jedinecne v systeme. Moje WinXP totiz s oblubou priradzuju USB sticku pismeno obsadene LAN diskom a musim to rucne menit inac sa na USB stick nedostanem :-)

Ovladace na mass storage su v ovladacoch chipsetu takze som znovu spustil install z cd co bolo prilozene k doske.
Pismeno je jedinecne. Cez tweakui vidim tieto pismena ako priradene, ale inde uz nie.
Pismenom to asi nebude lebo som skusal aj dalsie v poradi a robilo mi to to iste.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru