Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Chybějící skupina infra ve správci zařízení

samozrejme, zkousel jsem uz vsechno mozne. pridat hardware jsem pouzival prave z toho duvodu, ze tam bylo vzdy mozne vybrat skupinu ovladacu a mezi nimi zkusit najit jiz drive instalovany ovladac nebo to ukazalo hardware, ktery byl jiz pripojen, ale zatim neuspesne nainstalovan.

Pokud pripojim IRDA do slotu, tak naskoci bublina Nalezen novy HW, IRDA/USB Bridge, ale ve spravci zarizeni se nikde nic neprojevi, ani pri zobrazeni skryteho HW, ani pri pouziti zminene promenne, ktera zobrazi vsechny ovladace (i nepodporujici PnP).
Vysledek je tedy stejny, vyberu ovladace, nebo je zkusim nainstalovat z originalniho CD, ale vzdy dojde k chybe.. INF - v souboru INF nebyl nalezen povinny oddil. Podle me je tam vepsano, ze zarizeni patri do skupiny "Zarizeni infra", jenze takova skupina zarizenich u me momentalne neni.

Ktery klic jsme umaznul, to bohuzel nevim, mizelo mi to pred ocima pri dohledavani, pozde bycha (tedy ten spravny klic) honit. Ted si muzu sypat popel na hlavu :)

Preinstalace SP2 nejde, naskoci chybka pri priprave instalace, asi problem s tim, ze uz jsem updatnul spousty novych dalsich KB a nekde se to hada. Takze to nejspis vypada v budoucnu na ten reinstall..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny