Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotazy na SP3

Zdravim. V nejbližší době prý Microsoft uvede SP3 pro WinXP. S těmito ServisPacky ale nemám žádné zkušenosti - PC jsem koupil s už nainstalovaným SP2, a tak by mě zajímalo pár věcí:

SP prý obsahuje již dříve vydané aktualizace - znamená to, že když jsem vždy všechny doporučené aktualizace poctivě stahoval a instaloval (z Windows Update), že po nainstalování SP3 budu mít tyto záplaty v počítači 2x?

Vyplatí se před nainstalováním SP3 počítač přeinstalovat tzv. čistou instalací (WinXP + SP2) a teprve pak nainstalovat SP3? Nebo snad mám SP2 vynechat? (obsahuje SPtrojka SPdvojku?)

Další otázky mě určitě napadnou záhy, takže je určitě ještě připíšu. Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
finálny sp3 obsahuje wga,je to úplne prvá vec,ktorú finálny sp3 spraví skôr,než začne čokolvek inšta…
ogl 28.04.2008 19:02
ogl
No ja ho v aktulizacich nemam a nemusel jsem nikde nic aktivovat a Win mam porad legalni i kdyz se p…
Radek 28.04.2008 19:09
Radek
tak to máš snad legální furt ne:-D
MM_tank 28.04.2008 20:06
MM_tank
No mam, ale porad kazdy mluvi o tom, ze SP3 obsahuje a instaluje WGA a ja ji nikdy driv neinstaloval…
Radek 28.04.2008 20:11
Radek
pozri si v pc,kolkokrát tam nájdeš legitlib.dll,legitlibM.dll a knižnice s podobnými názvami,aj finá…
ogl 29.04.2008 08:42
ogl
Jo mam to legalni-aspon teda doufam ze IBM neprodava kradene licence. Ale drive to wga byla aktualiz…
Radek 29.04.2008 09:01
Radek
a tá jedna jediná úplne stačí na to ,aby sa overil produktový kod inštakovaného systému a legálnosť… poslední
ogl 29.04.2008 15:17
ogl

No mam, ale porad kazdy mluvi o tom, ze SP3 obsahuje a instaluje WGA a ja ji nikdy driv neinstaloval, dokonce jsem ji zakazal a pri instalaci SP3 jsem nic neaktivoval, nic nemenil, nikde jsem nezadaval zadny klice a kody a jak jsem psal v nainstalovanych aktualizacich po WGA ani stopy. Tak to je to proc o tom pisu, bud lidi lzou a nebo mam zazracny win.

pozri si v pc,kolkokrát tam nájdeš legitlib.dll,legitlibM.dll a knižnice s podobnými názvami,aj finálna verzia sp3 ju obsahuje,wga sa inštaluje buď ako samostatný KB update,ktorý zobrazí verovania o nelegálnom systéme,alebo ako súčasť doplnkov a systémových súčastí,ktoré vyžadujú wga validáciu pri sťahovaní z microsoft download centra a nezobrazuje žiadne varovania,len po určitom čase spustí vopred naprogramovanú akciu,takže nemáš žiadny zázračný windows,pokial ho máš legálny a v poriadku,kontrola prebieha na pozadí bez akéhokolvek užívatelského zásahu a absolutne nič si nevšimneš

Jo mam to legalni-aspon teda doufam ze IBM neprodava kradene licence. Ale drive to wga byla aktualizace, ktera se dala najit v nainstalovanych aktualizacich. Ted tam neni nic. Za dalsi nekdo pise, ze pri instalaci to po nem chtelo ty kody, po mne to nechtelo vubec nic, jak jsem psal. Jinak legitlib.dll nemam ani jednu a legitlibm.dll mam jen jednu a to jeste u WMP.

a tá jedna jediná úplne stačí na to ,aby sa overil produktový kod inštakovaného systému a legálnosť danej inštalácie,pokial je táto jedna jediná knihovňa prítomná v systéme,ktorý je legálny,nieje potrebná standalone wga,ktorá sa inštaluje ako samostatný KB súbor,a ani sa už takto prítomná wga v pc neobjavuje v zozname inštalovaných aktualizácii .Pokial si rozbalíte,alebo popzriete rozbalené inštalačky finálnej verzie sp3 v tempe,tak tú legitlib.dll tam nájdete v zložke i386,tak isto pri zahájení inštalácie sp3 to dole vypisuje,čo to práve prevádza a pokial to pozorne budete sledovať,oznámi to ..examining system.....checking product key...make system restore point...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru