Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mění se formátování po vložení tabulky nebo grafu z Excelu do Wordu

jestli myslíš že se ti mění šířky sloupců proti excelu, ty záleží částečně na libovůli wordu, částečně na délce slov v prvním řádku, který bere jako záhlaví tabulky.
čili pokud se word trefí nevhodně, moc s tím nenaděláš.

pokud ti jde jen o změnu typu/velikosti písma, to se dá ve wordu dodatečně opravit. opět to záleží trochu na tom, jaká výchozí písma jsou nastavena ve wordu a v excelu, a pravděpodobně i na tom, co windows a bill gates považují za dobré pro všechny. nejspíš to bude kupodivu font, kterým default píše outůůk express, nebo jaké písmo považuje za "normální" internet explorer a wordpad. ale jak jsem psal, toto je opravitelné.

jedině kdyby ti tak přesně záleželo vzhledu tvé vytuněné tabulky, a tabulka by měla mít už jen ilustrační funkci a neměla by být dále použitelná, šlo by se smířit i s obrázkem - ovšem s redukovanou barevnou hloubkou -> max do 265 barev, ať samotný obrázek není mnohem větší než zbylý x-stránkový dokument.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny