Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AWARD a nastaveni IDE/SATA

ta vychozi je auto (= compatibile), ta to asi nebude. To bude spis enhaced...

Pripojovani za chodu jsem nemyslel... ]:) Myslel jsem to, ze tam budou std. 2 disky, ale pravidelne budu pripojovat i jine (samozrejme u vyple masiny... nemam rad hot-plug). Takze dohromady jich muze byt 5-6, pak zas jeden. Bojim se toho, ze pokud tam bude auto, defaultne je asi compatibile mod, ale po pridani to prepne na enhaced. Tim se doda dalsi kanal, trakze wokna meni stuktutu radice (pridaji dalsi kanal a myslim, ze tam dojde jeste k nejake zmene). Necham tedy enhaced, aby to pak neblblo.

Jinak si myslim, ze to asi ACHI neumi (nebo ano?) Std. se to tvari jako IDE. Mozny v SATA only rezimu, ze to bude umet... (spis asi ne)

Nasel jsem zajimavy projekt, pokud by to nekoho zajimalo (je to sice nemecky, ale pekne a kompletne popsane):
http://www.bios-info.de/download/dlkomp.htm

PS: jinak diky za rady, zkousel jsem rucne dat compatibile a enhaced - v bodech 1 a 3 mas pravdu, 2 nevim. Ta uplne posledni je pro me dulezita. Kdyz teda dejaky disk zapojim jako nesystemovy s emulaci IDE, ktery byl v jinem pocitaci systemovy bez emulace IDE, nic se datum nestane... 8-)

Ted jsem to nastavil na enhaced, system ma najednou 4! kanaly a jede. Casem vyzkousim pridat vic disku. Ted si jeste hraju s TV-outem, protoze obraz pri prehravani videa je na TV je mirne trhany... Tak uvidin, jestli s podporou spolecnosti nVidia neco dokazu zmenit. ]:(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny