Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sdílení souborů a tiskáren - vše nastaveno dobře, přesto.....

Spybot - Search & Destroy odinstaluj. že ti do hostu přidal 1000 amerických serverů které tě vůbez netrápí, zato se jen brzdí ověřování připojení, znamená že jeho tvůrci zešíleli, a program se stal i díky tomu neužitečným.
hosts obvykle obsahuje poslední řádek "127.0.0.1 localhost", zbytek můžeš pravděpodobně smazat. jdou tam cíleně přidávat (české) reklamní servery, jejich adresy bývají stálé. ale servery profláklé šířením škodlivého kódu se neustále mění, toto je mimořádně hloupá "obrana".

firewall: upřesnit - pro protokol icmp - zatrhni minimálně první echo (příchozí zprávy s požadavkem na odezvu), ať ti přichází odpověď na ping/tracert.

jestli chceš sdílet soubory, napiš jaké přesně verze windows používáš. home verze umí jen zjednodušené sdílení souborů, ale i vyšší verze mají tuto blbost nastavenou jako default. čili ověř zda to máš zapnuto - ve vlastnostech složky u xp profi.

Ale vždyt se mohou sdílet jakékoliv počítače a určitě nemají stejná jména.
ty jsi zvyklá používat xp/vista home, že jo?

Sdílení bezdr. sítě nastaveno přes USB flash
tomu dělám že vůbec nerozumím.
na obou pc ti funguje internet? připojení na net je jednodušší než sdílení souborů, protože se při něm nic nenastavuje. ale jestli nejde ani internet, je nastavení sítě špatně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny