Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NTFS

Nemozes pouzit virtual PC ak ti to IRDA nejde ani v "materskom" OS tak to urcite nepojde vo virtualnom OS. Zabudni na virtualne PC (a este k tomu na nejakom 266MHz historickom notebooku). Potrebujes normalne nainstalovat Win98. Ak chces aj WinXP tak musis mat disk rozdeleny na 2 oddiely a normalny postup je asi takyto:
1. nabootujes spustaciu disketu W98SE a spustis fdisk, zrusis vsetky oddiely na disku (tym zmazes komplet vsetko co je na tom disku! ) a vytvoris si na disku dva nove oddiely.
2. naformatujes prvy oddiel na FAT32: spustacia disketa Win98SE - prikaz format C:
3. nainstalujes Win98SE do prveho oddielu na disku (spustis setup z instalacneho CD Win98SE), po instalacii Win98SE nainstalujes do nich ovladace...
4. nainstalujes WinXP do druheho oddielu na disku (v instalatore zvolis druhy oddiel a das naformatovat na co chces, NTFS je lepsi ale nebude viditelny z Win98SE, ak zvolis FAT32 tak ten druhy oddiel bude viditelny aj z Win98SE), po instalacii WinXP nainstalujes do nich ovladace.

To je vsetko. Ked to urobis ako pisem vyssie tak pri starte budes mat na vyber ze ktory OS chces spustit. potrebujes ale dost miesta na HDD pre obe OS.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny