Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Update ATI catalyst na notebooku

Mam ASUS F5RL s grafikou ATI radeon xpress 1100. Ovladace, ktore mam nainstalovane su z asusackej stranky, ale su uz neaktualne. Tu som si stiahol najnovsie ovladace a catalyst od ATI ati.amd.com. Pri prvej instalacii mi vypisalo ze nemoze najst kompatibilny hardware / OS. Trochu som googlil a zistil som ze musim upravit instalacne subory tymto programom aby som mohol pokracovat v instalacii www.driverheaven.net
Instalacia prebehla v poriadku az na to ze pravdepodobne zle deteklo kartu a nainstalovalo ovladace od starsej karty xpress 200M. Mozem teraz preinstalovat preinstalovac ovladac cez spravcu zariadeni?
este jedna otazka: ntb ma druhy video vystup iba VGA tak som si kupil tuto redukciu
www.avelmak.sk
a napojil na TV. Catalyst mi nedetekuje ziadny dalsie zariadenie. Mate s tym skusenosti ako sa da dosiahnut aby som obraz dostal na TV? dakujem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je to jak píše MM. Ovladače stáhnuté přímo z ati jsou nepoužitelné, konkrétně jsem je pro F5RL zkusi…
MM_tank 07.05.2008 23:37
MM_tank
za pomoci toho programu som to nainstaloval, ovladace funguju uplne normalne a nevidim ziadnu chybu.… nový
eth4rendil 08.05.2008 00:58
eth4rendil
Jo dovolili ti pouzit 256 pretoze si myslia ze mas iny chip ktory 256 vie, az bude nejaka hra chciet… nový
MM.. 08.05.2008 13:54
MM..
este jedna otazka. Existuje neaka Express Card, ktora by mala nieco ako tv-out? poslední
eth4rendil 11.05.2008 12:22
eth4rendil

Je to jak píše MM. Ovladače stáhnuté přímo z ati jsou nepoužitelné, konkrétně jsem je pro F5RL zkusil použít taky protože ten zkur*ený asus server jel zase klasicky 5kilo/sec. O tom upravovacím programu slyším poprvé a asi prostě nejede tak jak si přeješ. Na seznamu podporovaných grafik je ta tvoje, plus rok starý příklad použití programu že to s 7.04 fungovalo..jenže teď je verze 8.04 a s ní už to možná nejede.

Logicky ale ovladač na grafickou kartu a na integrovanou musí být jiný.

Jo dovolili ti pouzit 256 pretoze si myslia ze mas iny chip ktory 256 vie, az bude nejaka hra chciet tu druhu polovicu pouzit tak to predpokladam skonci v pr... (bluescreene :) alebo ti to len vypisuje 256 ale pouzit vie len tolko ako predtym. V ploche Win sa ti samozrejme tych 256 nevyuziva, ale len nejakych 2MB, takze na nejaky problem nad 128MB prist nemozes ked si len na ploche Win. Samozrejme ja osobne nemozem vediet ci to bude robit nejaky problem alebo nie, ale riziko problemov tam je, hlavne ked pises niekde v otazke ze ti to zdetekovalo uplne iny chip ako mas.

Odporucam kvoli vyhnutiu sa moznym zbytocnym problemom nainstalovat oficialne ovladace zo stranok vyrobcu notebooku a neskusat nezmysly ktore nemaju ziaden uzitok, len mozne problemy, prip. ak sa moc nudis mozes skusit omegy, ako pisal nizssie JaFi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru