Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem počítač je nestabilní, ale jen pod jedním účtem, pomůže smazání profilu ?

Ahoj,
mám problém, počítadlo(WXPP SP2) je nějaké zvláštně nestabilní, občas se vytíží (po spuštění nějakého programu) procesor na 100% a pak se nic skoro nehýbe, občas nejde pustit program - třeba průzkumník, nebo power point viewer2007 (poklep na ikonu, pak se zavrtí disk, vypadá jako když se něcoi začíná dít, ale pak disk zhasne a nic se nepustí).
Zajímavé je, že pod jiným uživatelem (třeba nově založeným) tohle nedělá - všechno se pouští. Proto se mě zdá, že mám něco poblbaného s profilem tohohle uživatele. Je to možné? (Profil má teď velikost 1,26GB - není to už trochu moc?)

A teď se chci zeptat, co s tím. Hodilo by se mi, aby se uživatel jmenoval stále stejně, tj. chtěl bych jen ten jeho profil smazat, aby ale bylo zachováno co nejvíc. Co se přesně stane? Ztratí se mi asi?:
- nastavení plochy ?
- asociace souborů ?
- maily v OE ?
- dokumenty v documents and settings ?
- panel snadného spuštění ?
- instalované programy jen pro tohoto uživatele ?
Další věci mě nenapadají.

... Když založím dalšího uživatele, tak se do spousty adresářů nedostanu (byly založeny tím minulým), a předělávat dědění se mi nechce, dál bych musel přestěhovat OE, dokumenty, a udělat milión věcí, abych to měl stejně postavené jako teď, proto se tady ptám.
To se asi vylučuje, smazat profil a přitom aby vše zůstalo jako předtím?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny