Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pc a můj dotaz

ahoj. potřebuju se zeptat, když si nechám sestavit pc sestavu, a nechci do ní instalovat operační systém, protože si to chci udělat sám doma (rozdělit disk na oddíl a tak), budu pak jen instalovat operační systém, nebo budu muset zprovoznit i další věci, takže instalovat i ovladače na mechaniku a já nevím, já se v tom nevyznám a budu rád, když mi někdo poradí. díky moc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
čau. počítače skládám a instaluju už tak 12let. je běžné že si zákazník určí rozdělení disku na dva…
MM_tank 18.05.2008 15:03
MM_tank
nesmysly jako je 10-20giga na systém a zbytek data jojo, moje oblíbené nastavení. nehodí se moc pro…
lední brtník 18.05.2008 18:28
lední brtník
Zdravím všechny a díky za odpovědi? Jen pro pořádek. Windows Vista kupuju originální, tady nejde o u… poslední
vacn 19.05.2008 16:40
vacn

čau. počítače skládám a instaluju už tak 12let. je běžné že si zákazník určí rozdělení disku na dva či více oddílů a myslím že by s tím neměli problém ani u chechcomputeru. rozmlouvám většinou jenom takové nesmysly jako je 10-20giga na systém a zbytek data.

jestli už nějaké windows máš a chceš ušetřit za nové, tak se s tím budeš muset poprat sám. ta windows budeš zřejmě používat nelegálně což sebou nese případné další problémy typu otravování windows genuine advantage a možná i to microsoftem slíbené zřernání obrazovky (jsem zvědavý jestli to dodrží)

nesmysly jako je 10-20giga na systém a zbytek data

jojo, moje oblíbené nastavení. nehodí se moc pro hry, ale těmto lidem se vyhýbám a nesáh bych na ně ani klackem.

jinak z diskuse vyplynulo, že tazatele podezíráme že má málo legální windows, asi došlo k nepochopení. mi je fuk odkud má systém. ale ten jeho předpoklad že mu firma nainstaluje jakési ovladače když už to musí být, a potom on přijde a začne instalovat windows, znamená že to fak má dát někomu jinému, a sám se má jen dívat a nechat si to přitom vysvětlit (zapsat na a4, jak tu bylo řečeno).

Zdravím všechny a díky za odpovědi? Jen pro pořádek. Windows Vista kupuju originální, tady nejde o ušetření jde mi jen o radu což lední medvěd asi neví, ale to je holt ta psaná komunikace :) Počítačům moc nerozumím, jen co si přečtu na netu a tak, takže prot sem píšu. Takže disk jde rozdělit i po instalaci OS?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru