Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ADSL O2

Zdravím.Nevíte někdo proč O2 účtuje při požádání zákazníkem o snížení rychlosti připojení 1376 Kč s dph.Při zvýšení je to zdarma. V 02 to rozumě nedokáže nikdo vysvětlit.Poraďte někdo nějakého solidního poskytovatele internetu.Dík předem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Telefonica je fakt supr. Nam poslali balickovy-SPAM, modem zadarmo. Tak uplne zadarmiko nebyl, prevz…
Alfonz.SPO 20.05.2008 14:40
Alfonz.SPO
Plně souhlasím, aby byl člověk furt ve střehu. Jenže ať je to tak či onak, nakonec jsme jejich ADSL…
Petra1 20.05.2008 14:54
Petra1
Ještě jednou děkuji Všem za názory. Pavel. poslední
kopeček 20.05.2008 15:17
kopeček

Telefonica je fakt supr.
Nam poslali balickovy-SPAM, modem zadarmo. Tak uplne zadarmiko nebyl, prevzetim tohoto balicku, jsme se udajne zavazali ke smlouve na Internet Expres (samoinstalacni balicek), ale hlavni je, ze nikdo to z nas neobjednal. V prosinci vracen, v lednu to uctovali, reklamace, v unoru take uctovani, reklamace, ted uz je to OK. Obchodni praktiky, jake by v MS zavideli. Treba slo o hudbu budoucnosti.....A nebojte se, bude hur !!

Plně souhlasím, aby byl člověk furt ve střehu. Jenže ať je to tak či onak, nakonec jsme jejich ADSL zvolili, protože přes místní Wifi nám absolutně nefungovalo účetnictví. S hlavním serverem se muselo komunikovat po internetu a příšerná nestabilita a neochota provozovatelů to s námi řešit, nás víceméně donutila zvolit toto řešení a od té doby je vše bez problémů.
Teď budu zkoušet tu jejich internetovou telefonii, protože volat celý měsíc neomezeně na pevné linky za 180,- Kč je zajímavá nabídka. Pak vám poreferuji jestli to funguje tak jak mi slibovali. Naštěstí mám neomezenou zkušební dobu na její zrušení bez jakéhokoliv poplatku.;-)Napsáno přímo ve smlouvě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru