Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Úroveň diskusí na českém internetu

Poslední dobou jsem několikrát zavítal na diskusní fóra stránek typu novinky.cz, idnes.cz ... a byl jsem dost v šoku.
Několikrát jsem z různých zdrojů slyšel, že k internetu má přístup a využívá ho spíše ta inteligentnější část populace. Doufám, že je to jen nějaký výmysl, protože to co se tam člověk, byť i jen při letmém pohledu, na diskuzích výše zmíněných webů dočte je hloupost v nejčistší formě.
Nebo jsem vadný já a několik tisíc příspěvků typu :"ODS=modré straky, všechny pověste!!!!!", "cikrt běhá s pokladničkou i k těm nejtěžším nehodám", "ksčm - záruka prosperity", "kdysi bylo mnohem lépe", "ODS ví co dělá, socany postřílejte" je naprosto v pořádku?
Určitě se mi nelíbí současná situace v ČR ani ve světě, ale vykřikovat to někde na internetových diskuzích, navíc myšlenkově i stylově na úrovni nálevny 5.cenové skupiny mi přijde jako nehodné kohokoliv, kdo dosahuje byť jen průměrného IQ. Kdyby to bylo jen u článků co se týče politiky, ale ono je to i v diskuzi ke zprávě o automobilové nehodě, počasí, živelné katastrofě...prostě na místech kde podobné výpotky vůbec nepatří. Navíc se skutečně jedná o tisíce příspěvků. Já už ty diskuze raději ani neotvírám, nechce se mi věřit že takto smýšlí a jedná většina lidí v naší zemi...
Vím, že se to na tento web moc nehodí, ale jelikož se tady scházejí poměrně inteligentní a rozumní lidé, tak bych rád věděl váš názor.
Díky ;-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já myslím, že je to vše o lidech a o jejich výchově. Bohužel si spousta lidí na netu řeší své mindrá…
Beďa 20.05.2008 21:57
Beďa
Beďa - tak pod tohle se podepisuji. :beer::beer::beer: poslední
gambáč 21.05.2008 10:06
gambáč

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru