Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejde internet přes WiFi

Zdravím všechny,mám problém s WiFi na notebooku.Vyhledá WiFi připojí se ale když otevřu prohlížeč IE i FireFox nenačte stránku a někdy zahlásí žádné nebo omezené připojení...a to to kdysi chodilo bez problémů.Díky za rady.

Předmět Autor Datum
Zrovna včera se mi stalo to samé, pomohlo mi nastavit ručně IP,masku, vých.bránu, prostě všechno to…
Petra1 21.05.2008 21:44
Petra1
a firewall v AVG jsi nastavila? :-D
touchwood 21.05.2008 22:02
touchwood
pro tebe platí totéž co pro Petru1. Pokud ostatní zařízení v tvé síti IP adresy dostávají, je problé…
touchwood 21.05.2008 22:03
touchwood
Bude to tím, protože původně než jsem tam nabouchala ty čísla z druhého PC tak jsem měla IP 0.O.O.O.…
Petra1 21.05.2008 22:49
Petra1
Mám antivir Norton s firewallem.Firewall od Win je vypnutý.Předtím jsem nikde nic nenastavoval a cho… poslední
Jarin 22.05.2008 12:20
Jarin

Zrovna včera se mi stalo to samé, pomohlo mi nastavit ručně IP,masku, vých.bránu, prostě všechno to co jsem měla předtím přiřadit automaticky. Taky nevím co mi to najednou udělalo, ale den před tím jsem intalovala SP3 a shodou okolností potom i nové AVG.

pro tebe platí totéž co pro Petru1. Pokud ostatní zařízení v tvé síti IP adresy dostávají, je problém v nějakém prvku v PC, který brání v komunikaci DHCP klientu, který tak nedostane IP adresu. Většinou to bývá špatně nebo vůbec nakonfigurovaný firewall.

Bude to tím, protože původně než jsem tam nabouchala ty čísla z druhého PC tak jsem měla IP 0.O.O.O., všude samý nuly, kvalita signálu vynikající. To nastavení je ale pro mě španělská vesnice, budu to muset nejdřív nastudovat. Před tím tam byl Norton a s tím jsem problém neměla.

Mám antivir Norton s firewallem.Firewall od Win je vypnutý.Předtím jsem nikde nic nenastavoval a chodilo to. Hlavně nevím jak ty IP adresy získat,je to veřejně přístupná síť v Nehvizdech. Jinde mi WiFi chodí aniž bych cokoli musel zadávat???

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru