Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem strih videa

Doposud jsem pouzival na strih videa a jeho upravu program Pinnacle Studio.

Chtel jsem se zeptat jaky SW by jste mi doporucil na strih videa VY?
Jde mi hlavne o efekty,aby se mohl clovek poradne vyhrat.Vim ze v jednoduchosti je sila(napr.virtual dub)
Presto zkuste poradit

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ja zase potrebujem podla hudby strihat, no a tu je ktory najlepsi ?
PeteRx 01.06.2008 15:49
PeteRx
Na to doporučím Cyberlink PowerDirector. Video děláné v něm.
shark.jd 01.06.2008 21:46
shark.jd
Tak u tvých videí jsem vydržel pěkně dlouho :D.Výborná práce.
Teplomet 03.06.2008 20:56
Teplomet
:beer: poslední
shark.jd 05.06.2008 17:40
shark.jd
A má to být nakonec dobrý film, anebo přehlídka efektů?
leo 01.06.2008 17:35
leo
Naprosto souhlasím s tím, že dobrý film neudělá množství efektů, ale co se týče Premiery, měl jsem n…
staravojna 03.06.2008 12:16
staravojna
porovnávať možnosti,cenu,nároky,výsledky práce v adobe premiere a spol s možnosťami virtual dub a sp… nový
ogl 04.06.2008 09:56
ogl
Je mi líto, ale odporuješ si sám sobě když jsi napsal " pokud hrají roli efekty, tak doporučuji free… nový
staravojna 04.06.2008 13:07
staravojna
stiahol som Adobe After Effects, ale nemozem to ani nainstalovat, v polke instalacie mi vypise : Ple… nový
satan 05.06.2008 16:57
satan
Používám Sony Vegas 8. Ne verzi Pro, ale mírně očesanou Platinum. Stojí cca 2.700 a na homevideo boh… nový
L-Core 05.06.2008 17:22
L-Core

Naprosto souhlasím s tím, že dobrý film neudělá množství efektů, ale co se týče Premiery, měl jsem na mysli intuitivnost obsluhy a výbornou orientaci ve zpracovávaném materiálu.
A k tomu nutno připočíst i skvělé možnosti při operacích se zvukem, klíčování obrazu, titulkování a množství obrazových i zvukových stop. Prostě kdo to umí, dokáže s Premierou zázraky.

porovnávať možnosti,cenu,nároky,výsledky práce v adobe premiere a spol s možnosťami virtual dub a spol je úplne od veci.Bežný amatér,ktorý má priemerné pc obvykle adobe premiere nepotrebuje a ani nebude investovať do hw a sw ťažké tisíce a obvykle si aj vystačí s nejakou obdobou programu a la virtual dub,ktorý je zdarma a dá sa prevádzkovať aj na bežnom domácom pc s obvyklým operačným systémom.Samozrejme nikomu nič nebráni v tom,aby si zakúpil optimalizovanú zostavu a používal niektorý z poloprofi/profi programov a je každého osobná vec,či to bude adobe premiere,avid nitris,drastic media reactor,canopus edius,apple final cut a x-iných programov,všetko je záležitosť obsahu peňaženky a požiadaviek užívatela.Každý program má svoje pre aj proti,premiere nieje pupok sveta a nazývať ostatné programy vykradnutými sračkami je velmi krátkozraký pohlad s klapkami na očiach.Niekedy práve jednoduchý,na prvý pohlad velmi primitívny program dosiahne prekvapivé výsledky,niekedy menej znamená viac a platí to aj pre efekty

Je mi líto, ale odporuješ si sám sobě když jsi napsal " pokud hrají roli efekty, tak doporučuji freewarový MovieXone". Vždyť právě v něm téměř žádné efekty nejsou!!! A to už nemluvím o nepříjemné obsluze. Jen pro zajímavost - já sám jsem začínal dělat s videem na počítači s Win95, 166 MHz, 32MB paměti, IDE harddiskem 1GB-4800ot. a střihovým programem Adobe Premiere 4.2! A za výsledky se myslím nemusím stydět. Takže Premieru opravdu považuji za "pupek světa", ale jen do verze 6.5. Potom už "zparchantěla" jako ostatní současné programy. A nemám na mysli "vykradené" ale "ukradené" sračky. Jen si porovnej: Premiera sežere asi 70MB kdežto Pinnacle až 6.5GB a když se do něj podíváš pozorněji, zjistíš, že řada modulů, efektů apod. je ukradená (nebo koupená?) z jiných programů a ještě si k nim musíš "dokupovat" klíče.Takže souhlasím s Tebou, že méně bývá více a například VirtualDub považuji za přímo geniální, ale překvapivé výsledky s ním dosáhnout nelze. Nic tady neprosazuji jen jsem napsal svůj názor, vycházející z dlouholetých zkušeností. Takže, jak i Ty říkáš, je každého osobní věc jak se rozhodne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru