Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zálohování

Prosím neznali byste nejlépe free program pro zálohování ? Jde mi o to, aby záloha obsahovala přesně to, co v době zálohování na disku mám a nemusel bych vždy kopírovat celých 70 GB svého disku. Pokud použiju přírustkové(nebo inkrementální) zálohování, tak soubory smazané z disku budou v záloze stále.

Předmět Autor Datum
Treba Cobian Backup
Jan Fiala 26.05.2008 12:01
Jan Fiala
Přesně: :-) dělá zálohy do archivu ZIP… úplné, rozdílové, atd…, je kompletně v češtině a verze 8 je…
FixExa 26.05.2008 12:19
FixExa
Ten program je pěkný, má spoustu nastavení, ale neřeší úplně to co jsem chtěl - když mi naopak na zá…
prorock 26.05.2008 13:07
prorock
Skusal si uz start-programy-prislusenstvo-systemove-zalohovanie ? Slusne programy ak robis inkrement…
MM.. 26.05.2008 13:14
MM..
Takže jsem si prošel pár prográmků(Cobian,B-cup XP, NTbackup) a přesně to, co chci, umí jen placený…
prorock 26.05.2008 14:46
prorock
Zkusil jsi Zálohování ve Windows, jak píše MM? Mám s tím velmi dobré zkušenosti, obzvláště jsou-li v… poslední
Fuente 27.05.2008 12:05
Fuente

Ten program je pěkný, má spoustu nastavení, ale neřeší úplně to co jsem chtěl - když mi naopak na zálohovaném disku něco ubude, v přírustkových nebo rozdílových zálohách se to nijak neprojeví a po případném obnovení se původně smazaný soubor objeví. Jedině lze po nějakém čase udělat plnou zálohu opět, což je časově náročné. Taky škoda, že ten prográmek neumí sám obnovit zálohy z původní plné a z přírustků, musí se to pak kopírovat ručně :.(

Skusal si uz start-programy-prislusenstvo-systemove-zalohovanie ? Slusne programy ak robis inkrementalnu zalohu tak zmazane subory neobnovuju. To by bol dost nezmysel keby sa obnovovali aj zmazane subory.
Ja ale zalohujem trochu inac takze tento SW nepouzivam, ale treba ho skusit, urobit si na skusku zalohu par suborov, a skusit jeden zmazat, ze ci ho obnovi.

P.S. chces zalohovat len data alebo aj system? (na zalohu systemu je lepsie zalohovat celu particiu napr. driveimage XML, ale potom sa nedaju robit inkrementalne zalohy).

Takže jsem si prošel pár prográmků(Cobian,B-cup XP, NTbackup) a přesně to, co chci, umí
jen placený Nero BackItUp (mám 1.2.0.50). Při aktualizaci zálohy v záloze odebere smazané soubory(samozřejmě přidá přibyvší). Při rozdílovém zálohování se v rozdílovém archivu objeví jen ty co přibyly, ale při obnovování zmizí i ty smazané. K obnovení je třeba jen jeden info soubor přiřazený k danému archivu(složce), ostatní si sám najde. Jediné, co neumí(a co umí Cobian) je manuální spuštění nastavené úlohy ..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru