Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Necinnost OS pri zapnuti Wifi

HW zavada moze byt akakolvek, napr. ze tam vznikol studenak (zly spoj) napr. aj narazom apod. no a kym sa to zohreje tak to este ma kontakt a potom (kvoli tepelnej roztaznosti) to strati kontakt apod. Napr. kontakt na disk (to by mohlo odpovedat tomu sprvaaniu ze sa nevie dostat na HDD). Hladat take nieco je takmer nemozne, servis v takych pripadoch vymiena komplet celu dosku (relativne drahe).
Skus tam ten live linux a kontroluj ci sa to sekne aj tam. Skus vytazit CPU (prime95, v menu vybrat torture test) ze ci sa zapne vetrak (musi sa zapnut ak sa nezapne tak je len vadny vetrak). Prip. vo Win skontroluj vytazenie CPU (ctrl alt del) a prip. aj frekvenciu CPU, je mozne ze nejaky vir ti vytazuje CPU na 100% a napr. je vadny vetrak a prehreje sa to apod.
Do BIOSu skus load defaults, preistotu. A skus to aj na zdroj (nie z baterky), ci sa to tiez sekne.

P.S. teraz som si vsimol ze pises ze mys sa hybe, takze to nie je prehriatie CPU, ak by sa to prehrialo tak by to zamrzlo uplne (aj mys). Ale skus ten live linux, defaulty BIOSu, prip. uplne zakazat to WiFi napr. v BIOSe, ze ci to nerobi WiFi, musis skumat cim to asi je, zakazovat co sa da (pripadne aj v spravcovi zariadeni pozakazuj sietovky apod.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny