Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem X-Fi XtremeGamer - ako pripojit k prednemu panelu?

OK, vdaka, tak som to zapojil. MIC BIAS tam nie je, ani EAR_R_RET a EAR_L_RET. Mam tam MIC VCC a este LINE L a LINE R.

Sluchadla idu, ale je tam nejaky sum, aj ked su vypnute zvuky a hlavne volby "automatically enable headphones settings" a "automatically mute speakers" nefunguju, to je pre mna dolezite, lebo vypinat reproduktoy hardwarovo nechcem, potenciometer na tom dratovom ovladaci sa mi pri predchadzajucich pokazil, takze uz ovladam len softwarovo, pomocou mysich skratiek, je to dokonca pohodlnejsie. Ak by som casto zapinal a vypinal reproduktory, bojim sa ze by sa ten vipinac/potenciometer pokazil, preto by som to chcel nastavit tak aby sa aspon manualne dali reproduktory vypnut - bez toho aby sa vypol vystup na prednom paneli.

Mikrofon nejde, mozno preto ze nie je zapojene to MIC BIAS. V nastaveniach som nasiel Microphone viac krat, skusal som vsetky nastavit ako predvolene, jeden ktory mal v popise "jack information: front panel 3.5 mm jack" nesiel nastavit vobec, vraj nie je zapojeny.

Mikrofon velmi nepotrebujem, mam USB headset, ale ak by to slo... Trapia ma hlavne tie sluchadla a nemoznost vypnut reproduktory ked zapojim sluchadla do predneho panelu - takto je to nepouzitelne. :-(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny