Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kde stáhnout PowerDVD bundlovaný k SoundBlasteru?

Ahoj, jako čerstvý majitel Creative X-Fi do PCI express (teď nebudem rozebírat, že to žádná X-Fi není) jsem byl na webu prodejce, webu Creative i na krabici upozorněn na možnost, že si můžu stáhnout PowerDVD, které ale není bundlované na DVD, musí se stáhnout z webu.
Tak pátrám na stránkách Creative, na stránkách Cyberlinku, v Helpu... a nic nenacházím. Než se obrátím na zákaznickou podporu Creative (s níž mám neblahé zkušenosti), tak se ptám ještě zde... Netušíte?
Díky
M.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mozes nam opisat ten text z krabice ktory ta na to upozornuje? Lebo imho je to blbost :) neviem tera…
MM.. 29.05.2008 18:44
MM..
na krabici je napsáno v sekci "Minimum System requirements" toto: - Internet connection required for…
Moas 29.05.2008 19:02
Moas
Ten SW balik sa instaluje tusim cely naraz nie? Strcis CD nevybehne autorun? Ak mas zakazany autorun…
MM.. 29.05.2008 19:09
MM..
Tož měls recht, já jsem instaloval jenom drivery stažené z Internetu - s tím, že si přece nebudu zas…
Moas 29.05.2008 19:25
Moas
Ja s ovladacmi z netu creative nemam moc dobre skusenosti, creative ma na webe strasny bordel a sa m…
MM.. 29.05.2008 19:38
MM..
Zakázanou ji mám. No kdyžtak na toto téma vytvořím nový dotaz, ale ještě budu důkladně googlit... poslední
Moas 29.05.2008 20:23
Moas

Mozes nam opisat ten text z krabice ktory ta na to upozornuje? Lebo imho je to blbost :) neviem teraz zhlavy ale myslim ze som to mal u nedavno kupenej Audigy SE alebo co to bol za smejd na tom dodanom CD (vcetne serioveho cisla), ale nie som si isty clovek ma doma 10 budlovanych CD uz neviem ani co bolo k comu.

na krabici je napsáno v sekci "Minimum System requirements" toto:
- Internet connection required for Cyberlink PowerDVD download

Na instalačním médiu jsem včil našel ten GetPowerDVD. Ano, ta karta je přesně ona. Přikládám sshot se soubory toho GetPowerDVD (já je zkusil prolézt všechny a žádný link v nich nenašel. Nicméně se mi to nedaří nainstalovat, vyskakuje chybová hláška (viz sshot). Používám Vistu SP1. Ještě to zkusím na virtuálních XP...

edit: tak to kleklo i na virtuálních XP SP2. Úplně stejně.

[img]http://img220.imageshack.us/img220/7615/pdvduo2.png[/img]

Ten SW balik sa instaluje tusim cely naraz nie? Strcis CD nevybehne autorun? Ak mas zakazany autorun tak si pozri v roote CD autorun.inf ze ktore exe mas spustit, skus pod adminom a instaluj cely balik. Potom start-programy get powerdvd. Urcite tam nebude ziaden link, to bude mozno nejaky ftp prenos s heslom alebo nieco proprietarne.

Tož měls recht, já jsem instaloval jenom drivery stažené z Internetu - s tím, že si přece nebudu zasírat systém tunou zbytečností na úpravu zvuku, které stejně nepotřebuju. Takže jsem teď rozjel instalátor z CD a při "Custom installation" nechal nainstalovat ten GetPowerDVD. Vše prošlo úspěšně. Už se sosá instalace PowerDVD. Akorát mě teda štve, že si to nesosá jako instalačku, kterou bych si pak schoval. No uvidíme.
Každopádně děkuji za účelné nakopnutí správným směrem...:beer:

P.S. - jinak mě tahle zvukovka zklamala - potíže se zvukem v některých hrách nevyřešila a navíc nemá ani interní konektor pro připojení audia z TV tuneru! To jsem teda myslel, že takový konektor je dneska standard... holt bude bastl, vyvedený do LineIn zezadu.:-[

Ja s ovladacmi z netu creative nemam moc dobre skusenosti, creative ma na webe strasny bordel a sa mi zda ze na nete je to nekompletne (pre moju zvukovku tam nie su tam tusim ani vsetky nastavenia ktore su ked to instalujem z CD). U creative radsej instalujem len to co je na CD a na net kycham. Nezvykne to moc zasierat, su to len obycajne aplikacie (bez spustania po strate) a "aplikacie" pre nastavenia (s jednou ikonkou vpravo dole, spustane pri starte Win). Autoupdate aplikaciu hend po instalacii zakazujem.
Graficky design tych nastaveni uplne na grcanie, ako od 5rocneho :) ale funguje to u mna dobre (aspon co som sa s tym doteraz hral tak vsetko ok). Ale mam inu zvukovku tak neviem co tam mas ty.

P.S. ak si mal nejake problemy a mal si predtym integrovanu zvukovku tak skus tu integrovanu zakazat v BIOSe (AC97 alebo azalia controller)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru