Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem rozlišení LCD

Tak samo sa to urcite nepreplo. Niekto tam bud nainstaloval/odinstaloval ATI ovladac alebo .inf subor monitora, apod. Je mozne ze sa pokazil monitor (DDC EEPROM) ale to je tak extremne nepravdepodobne ze nad tym ani neuvazujem.
Uz si skontroloval ci nie je zapnuty dualview? Aky presne tam je ovladac grafickej karty? Skusil by som stiahnut najnovsie ovladace zo stranok ATI prip. zo stranok vyrobcu grafickej karty (zakl.dosky ak to je integrovana grafika) a preinstalovat. A hladaj to nastavenie v ATI ovladacoch (ikonka vpravo dole) ze nech poskytne vsetky rozlisenia, niekde u nastavenia monitora apod.
Mas vobec cervenu ikonku ATI vpravo dole?

P.S. skontroluj piny konektora monitora, ci nie je niektory zasunuty dnu do tela konektora alebo ohnuty alebo co. Monitor je pripojeny cez nejaku redukciu? Ma grafika viac vystupov? Skontroluj obe strany kabla monitora, nielen tu co je v PC.

P.S.2 jo a v pravy klik na plochu - vlastnosti - posledna karta - rozsirene - na karte adapter alebo monitor bvyva aj zaskrtavatko ze ci ma detekovat PNP monitor, mozno to niekto odskrtol. Ak to nemas tam tak to bude niekde v nastaveniach ATI (ikonka vpravo dole) niekde v sekcii display settings.

P.S.3. ak nepomoze vobec nic tak by som skusil odinstalit ATI ovladac a skusil omega ovladace, ak podporuju tu grafiku (netusim), hladaj omega drivers googlom

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny