Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem rozlišení LCD

Tak ked blbne aj sporic obrazovky (myslis sporic vo Win?) tak to je potom nejak posahane Win alebo ovladace (alebo tie ATI ovladace su nejake "samoposahavacie" :))) Skusil by som odinstalovat ATI, prip aj odstranit grafiku zo spravcu zariadeni a restart, preinstalit vsetky ovladace (aj chipset) a directx, ak nic nepomoze skus ten powerstrip, omega ovladace si uz skusal?
Ak to nie je vadny monitor tak by to asi vyriesila nova instalacia Win (ak to predtym islo), ale to sa ti asi skusat nechce :)

P.S. este by som sa pozrel ze ci sa v inkriminovanom case nesamonainstalovala nejaka zaplata Win (napr. podla datumov zloziek zacinajucich $NtUninstall v zlozke Windows), alebo SP3, ak ano tak by som ju skusil odinstalit clovek nikdy nevie.
P.S.2. este mozno mozes skusit bod obnovenia ak tam je nejaky cerstvejsi (ak to fakt predtym islo OK mohlo by to pomoct, ak to nie je HW zavada monitora).

P.S.3. mozno fakt pomoze otocit tu polaritu synchro signalu - ak by ovladace ATI boli tak samoposahane ze by nevedeli ani spravne nastavit taketo zakladne veci v grafickom chipe, tak by to mohlo pomoct, ked to uz niekomu pomohlo. Aspon viem ze firme ATI sa mam vyhybat aj nadalej :)) Akurat v praci nakupili blazni na pracovne PC ATI, som zvedavy kedy to zblbne :))

P.S.4. ak nic nepomoze odniesol by som reklamovat monitor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny