Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Subnotebook Acer TM6252 - koupit či nekoupit?

Prosíme o názory k subnotebooku ACER TM6252 . Uvažujeme o jeho koupi pro občasné použití na cestách, bude používán především na kancelářské aplikace, email, internet, občasné zpracování fotek a pro komunikaci přes icq a skype. Nepočítáme s tím, že by se na něm hrály hry nebo sledovaly filmy. Cena se nám zdá přijatelná, vybavení by nám vyhovovalo a hlavně jsou šikovné malé rozměry i váha. Na stálou práci máme jiné počítače - stolní pc i notebooky standardních velikostí. Operační systém WinXP nám vyhovuje.

Tak se ptáme, jestli někdo máte zkušenosti s tímto malým notebookem? Doporučíte jeho koupi nebo ne - a proč? Děkujeme předem za názory.

PS: Víme, že v této velikostní kategorii lze sehnat i levnější stroje, ale u nich nám vždy něco chybělo. Někde není optická mechanika, jinde chybí operační systém nebo tam jsou Visty /které na tento malý pc nechceme/, někde nejsou repro a mikrofon, jinde je malý HDD, jinde zase čtečka karet neumí formát XD, který potřebujeme atd. Vybraný model se nám zdá optimální, neboť umí vše, co od něj potřebujeme, a cena je celkem rozumná. Koupit jej lze leckde, např. zde nebo tady

Předmět Autor Datum
Lidi na Acery obecně nadávají. My je ve firmě používáme léta, tak bych do toho šel. Dle zkušeností v…
Rce 30.05.2008 11:38
Rce
A dá se k tomu pořídit docela slušná dokovací bedna. poslední
jirka44 30.05.2008 12:09
jirka44

Lidi na Acery obecně nadávají. My je ve firmě používáme léta, tak bych do toho šel. Dle zkušeností většinou buď odejde noťas do čtrnácti dnů, nebo pak vydrží už nafurt. Konkrétně tento typ neznám, ale docela se mi líbí a není vyloučeno, že ho taky koupím na půjčování lidem do terénu - na velkýho si už jeden blbec v autě sednul.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru