Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Subnotebook Acer TM6252 - koupit či nekoupit?

Prosíme o názory k subnotebooku ACER TM6252 . Uvažujeme o jeho koupi pro občasné použití na cestách, bude používán především na kancelářské aplikace, email, internet, občasné zpracování fotek a pro komunikaci přes icq a skype. Nepočítáme s tím, že by se na něm hrály hry nebo sledovaly filmy. Cena se nám zdá přijatelná, vybavení by nám vyhovovalo a hlavně jsou šikovné malé rozměry i váha. Na stálou práci máme jiné počítače - stolní pc i notebooky standardních velikostí. Operační systém WinXP nám vyhovuje.

Tak se ptáme, jestli někdo máte zkušenosti s tímto malým notebookem? Doporučíte jeho koupi nebo ne - a proč? Děkujeme předem za názory.

PS: Víme, že v této velikostní kategorii lze sehnat i levnější stroje, ale u nich nám vždy něco chybělo. Někde není optická mechanika, jinde chybí operační systém nebo tam jsou Visty /které na tento malý pc nechceme/, někde nejsou repro a mikrofon, jinde je malý HDD, jinde zase čtečka karet neumí formát XD, který potřebujeme atd. Vybraný model se nám zdá optimální, neboť umí vše, co od něj potřebujeme, a cena je celkem rozumná. Koupit jej lze leckde, např. zde nebo tady

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny