Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno WORD 2007

Dobrý večer všem, chci se Vás zeptat, jak mám z Wordu odstranit dokumenty /texty, články..../, které již nepotřebuji? Jsem začátečnice:.(. Díkec za rady. Lenka

Předmět Autor Datum
Dokumenty nie su vo Worde, ale na disku, v zlozke do ktorej si ich ulozila. Ak nevies kde su tak moz…
MM.. 30.05.2008 20:58
MM..
Já jsem zapom. napsat, že toto jsem již udělala / START-DOKUMENTY-PT na myši-ODSTRANIT/, z dokumentů…
Lenka 2323 30.05.2008 21:13
Lenka 2323
Aha. To jsi asi odstranila jen seznam naposledy otevřených dokumentů. Tím ty soubory z disku opravdu…
karel 30.05.2008 21:16
karel
Změna!!!!!!! Já jsem zapom. napsat, že toto jsem již udělala / START-DOKUMENTY-PT na myši-ODSTRANIT/…
Lenka 2323 30.05.2008 21:18
Lenka 2323
Ale ja som nepisal nic o Start-Dokumenty ! Aha uz to chapem takze uz si zmazala aj subory a uz ich n…
MM.. 30.05.2008 21:35
MM..
No, tak prisam veru toto neviem kde sa v tom debilnom Worde maze :-) To je len zoznam naposledy pouz…
MM.. 30.05.2008 21:52
MM..
Mooooooooooooooooc Ti děkuju :)), už to mám :)). Po krátkém hledání, jsem to našla a ve Wordu 2007 j…
Lenka 2323 30.05.2008 22:14
Lenka 2323
pořád si nejsem jistej jestli chápeš že jsi zkrátila seznam naposledy otevřených dokumentů (něco jak…
MM_tank 31.05.2008 00:44
MM_tank
uz nie su. pisala ze uz pri otvoreni "soubor nelze najit" takze na disku uz nie su.
MM.. 31.05.2008 02:14
MM..
http://www.mydigitallife.info/2008/01/13/how-to-cle ar-and-delete-recent-documents-list-in-office-20…
karel 30.05.2008 21:58
karel
mozno by nezaskodilo zaplatit si nejaky kurz ovladania PC, ked mas problem aj s takymito prkotinami.…
shiro 31.05.2008 00:52
shiro
Ale ona ty soubory smazala, jen se dále objevují v seznamu naposledy otevřených dokumentů. Aspoň tak…
karel 31.05.2008 01:09
karel
No ano, ale ked si mysli to, co si myslela, tak to len dokazuje ze vobec nic nevie...ani zaklady.
shiro 31.05.2008 11:00
shiro
Ked sa opyta tak jej vysvetlime. Ale ked mysli ze kurz ktory vacsinou vedie nejaky "pouceny laik" co… poslední
MM.. 31.05.2008 16:18
MM..

Dokumenty nie su vo Worde, ale na disku, v zlozke do ktorej si ich ulozila. Ak nevies kde su tak mozes pouzit start-vyhladavanie, ak vies aspon nazov dokumentu. Az budes v tej zlozke (tipujem ze ich mas bud priamo na ploche, alebo v zlozke "moje dokumenty", tu si mozes prezerat aj napr. aj poklepanim na ikonu "tento pocitac" (alebo start-tento pocitac) a tam klikni vlavo na "moje dokumenty") tak tam si kliknes na dokument ktory nechces a stlacis klavesu Del. Alebo klik na dokument pravym tl.mysi a zvolit vymazat. Potom budu dokumenty v kosi (preistotu ak by si vymazala nieco omylom), dobre je potom obcas kos vyprazdnit (pravy klik na kos na ploche - vysypat).

Ak myslis vo Worde vymazat len nejaky odstavec textu alebo nejake slova, tak si ten odstavec oznac (klikni lavym tl. mysi a tahaj mys) a potom klavesa Del. Vymazany odstavec vo Worde sa neuklada do kosa, omylom zmazany text vo Worde sa da vratit v menu upravy - zpet)

P.S. upozornenie: ak u nejakeho suboru v nejakej zlozke nevies odkial sa tam dostal a na co sluzi, tak NEMAZAT :-)

Já jsem zapom. napsat, že toto jsem již udělala / START-DOKUMENTY-PT na myši-ODSTRANIT/, z dokumentů jsou ty články a texty odstraněný, ale když otevřu Word, tak tam jsou a dají se otevřít :-(:.(, tak co s nima? Lenka

Změna!!!!!!! Já jsem zapom. napsat, že toto jsem již udělala / START-DOKUMENTY-PT na myši-ODSTRANIT/, z dokumentů jsou ty články a texty odstraněný, ale když otevřu Word, tak tam jsou, a když je chci otevřít, tak se mi ukáže rámeček - Tento soubor nelze najít, ale jak ty názvy těch článků z toho Wordu smazat:.(:.(? Lenka

No, tak prisam veru toto neviem kde sa v tom debilnom Worde maze :-) To je len zoznam naposledy pouzitych dokumentov, aby si ich mohla rychlo otvorit, nie su to samotne dokumenty.

Ked si kliknes na to omalovane okruhle tlacitko vlavo hore (ten zoznam dokumentov tam ti vadi?) tak tam mas na spodku tlacitko ze nastavenia Wordu, a potom v sekcii rozsirene, tam treba rolovat dole, a hladaj nastavenie ze "zobrazit kolko posledne pouzitych dokumentov" (neviem presne ako sa to vola v ceskom Worde, mam tu len nemecky). Prednastavene je tam 17, ak tam nastavis 0, a potom dole OK tak sa ten zoznam posledne pouzitych dokumentov vymaze (a uz sa tam nebude nic zobrazovat :-) Potom tam mozes nastavit nazad 17, ako to bolo.

Este ked si vo Worde kliknes vlavo hore na to okruhle omalovane, a potom na Otvorit, tak tam je este jedna sekcia ze posledne pouzite dokumenty :-D Microsoft ma asi maniu v spiclovani historie pouzivatelov :-) To sa da tiez vymazat tam dole je rolovaci vyber a tam je ze vymazat historiu dokumentov :-)

P.S. ale ten zoznam posledne pouzitych dokumentov (to co ti vadi) nemusis vobec mazat, ten sa potom premazava sam ked ich tam bude viac ako 17 tak tie najstarsie nazvy dokumentov zmiznu.

P.S.2. este pre uplnost: To Start-Dokumenty je tiez len zoznam naposledy otvorenych dokumentov, nie su to samotne dokumenty. Takze zmazanim niecoho v Start-Dokumenty nezmazes samotny dokument. Kompletny zoznam Start-Dokumenty sa da vymazat naraz, u mna to je pravy klik na spodnu listu - vlastnosti - menu start - a tam upresnit a vymazat zoznam naposledy pouzitych dokumentov, ale ja mam nastavene klasicke menu start, u teba to bude tiez kdesi tam ale asi trochu inde umiestnene.

Mooooooooooooooooc Ti děkuju :)), už to mám :)). Po krátkém hledání, jsem to našla a ve Wordu 2007 je to v - MOŽNOSTI APLIKACE WORD-UPŘESNIT-ZOBRAZENÍ (bylo tam 17, tak jsem si to změnila na 3, to mi stačí :))). Díky Lenka

pořád si nejsem jistej jestli chápeš že jsi zkrátila seznam naposledy otevřených dokumentů (něco jako vyškubat z čtenářského deníku na zš pár listů) zatímco soubory jsou stále v počítači a kdokoliv je najde (i po vyškubání z čtenářského deníku jsou knížky stále v polici a kdokoliv je může číst.)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru